En enkel og rask måte å ta tapet av

February 28

Hvis du er lei av stirrer på tapet på veggene, er det noen tips som vil hjelpe deg å fjerne den. Fjerner bakg.bilde er alltid griset og tid forbruker. Dette fører noen mennesker bare male over gamle tapet med en primer og en avsluttende belegget. Dette er alltid en feil. Bakgrunn sømmene vises, og papiret kan til slutt sprekk eller Skrell steder.

Instruksjoner

•Prepare området. Siden fjerne tapet er en veldig rotete bestrebelser er det viktig å beskytte gulv og møbler i rommet. Flytt alle møblene i et tilstøtende rom. Hvis dette ikke er mulig, sett møblene i midten av rommet og dekk med en presenning. .

•Score veggene forsiktig med en scoring verktøyet eller kitte kniven. Dette skaper små hull og tillater vannet å trenge og Mette bakgrunnsbilde mer effektivt.

•Soak veggene med varmt vann eller en bakgrunn løsning. I noen tilfeller vil varmt vann arbeide for å løsne limet og kan du enkelt fjerne bakgrunnen. I andre tilfeller hvis limet tungt brukes, må bruke en bakgrunn løsning. Fyll en sprayflaske med vann. Spray ett avsnitt, og deretter gå over området med svamp å hjelpe jobber vannet i papiret. Test det å se på vannet tilstrekkelig løsner limet. Hvis ikke, bland en kombinasjon av varmt vann og bakgrunnsbilde fjerning løsning i sprayflaske og gjenta prosessen.

•Peel bakgrunn fra veggen. Begynner i skjøtene. Trekk papiret sakte i en 45 graders vinkel. Noen områder vil være mer sta enn andre. Spray gjenstridige flekker og la løsningen suge i noen minutter. Prøv å skrelle av hva du kan og videre til en annen inndeling.

•Fjern alle sta restene av tapet. Når fleste av tapet er fjernet blir det venstre over rester av papir på veggen. Dette vil veldig fra veldig små biter til områder flere inches i diameter. Konsentrere seg om en brikke om gangen. Spray det med løsningen. Arbeid en sparkel til en en av kantene på papiret og sakte skyve det ned. Når det blir løs Prøv å skrelle den med fingrene. Det er nødvendig å fjerne alle biter av tapet uansett hvor liten.

•Rengjør veggene å fjerne alle gamle limet. Fylle en bøtte med varmt vann og vaskemiddel. DIP en svamp inn bøtte og vask en del av veggen. Gå over samme avsnitt med en tørr klut. Gjenta prosessen til veggene er rene.