En bygning Guide for veranda rekkverk

October 1

En bygning Guide for veranda rekkverk

En veranda legger til stue og verdien av ditt hjem og rekkverk forsterke skjønnheten av veranda selv. Rekkverk på trammen eller dekk er tilgjengelig i mange forskjellige typer og stiler, men grunnleggende bygging forblir den samme. Læring terminologien av deler av et rekkverk hjelpemidler i byggingen av en.

Komponenter

Et rekkverk består av noen forskjellige deler som alle passer sammen til det ferdige produktet. Spiler er oppreist styrene som kjører mellom den nederste skinnen og hånd skinnen til balustrade. Den dreier og bunnen tog er vannrett styrene som sikre spiler. På omtrent hver 72 inches et innlegg kreves som ytterligere støtte for balustrade og noen ganger har en dekorative hetten på toppen. Innlegget kan være den nederste skinnen eller gulvet i verandaen. Kolonnen er en integrert del av veranda som støtter taket. Den går vertikalt fra tak til gulv og blir en del av rekkverket.

Plassering av innlegg

Før du starter med fysisk arbeid, må du ta mål og gjøre noen beregninger. Bruke et målebånd langs perimeteren på gulvet i verandaen for å bestemme hvor innlegg vil bli plassert. Kolonnene er allerede i stedet støtte taket - de faktisk telle som innlegg-så bruk dem som utgangspunkt å måle. Mark flekker omtrent 72 inches hverandre, slik at størrelsen på innleggene dine. Målet er å holde innlegg samme avstand. En annen metode er å måle avstanden mellom kolonnene og plassere et innlegg i midten.

Måle spiler

For å fastslå hvor mange spiler må mellom hvert innlegg, legge sammen måling av bredden på din spiler og gapet mellom hver. For eksempel hvis du bruker 2-av-2 tommers boards - som faktisk måler 1 1/2 inches- og en avstand på 4 inches, er totalen 5 1/2. Deretter måle avstanden mellom to innlegg (68 1/2), dele det med 5 1/2 og runde opp. Dette angir antall spiler mellom innlegg (13).

Plassering av spiler

Etter å avgjøre hvor mange spiler må mellom hvert innlegg, ligger avstand neste måling nødvendig. Selv om du brukte en 4-tommers hull i beregningene for å bestemme antall spiler, er dette ikke nøyaktig for avstand. Multiplisere bredden på baluster (1 1/2) på antall spiler (13) totalt av 19 1/2. Dette tallet er trukket fra den totale avstanden mellom innlegg (68 1/2) til 49. Antall mellomrom er alltid en mer enn antall spiler, så skillet 49 av 14 å få 3 1/2 og det er størrelsen på arbeidsområdene.