Elektrisk Pool varmtvannsberederen installasjon

October 24

Elektrisk Pool varmtvannsberederen installasjon

Hvis du ønsker bassenget var et par grader varmere, kan du installere en elektrisk pool varmtvannsberederen kan være en enkel løsning på problemet. Installasjonen krever bare noen få verktøy og en lengde på PVC-rør og PVC fittings.

Velge din ovn

Elektriske ovner er tilgjengelig i en rekke alternativer for dine behov. Vanligvis er de atskilt i kategorier basert på energiforbruket i kilowatt behov. Dette vil påvirke hvor fort det kan varme innholdet i bassenget og hvor varmt vannet gir blir.

Velge varmeapparatet plassering

Når du har funnet din elektrisk pool Varmeovn, velge en plassering som er best for tilgjengelighet i boksen elektrisk og nærmest basseng pumpe. Bruk av skjøteledninger med din elektrisk pool Varmeovn er motet som det kan utgjøre en fare.

Installasjon

Installasjonen omfatter viderekobling vann som er filtrert i ovnen og deretter tilbake i bassenget. Bruke PVC-rør som er kuttet til lengde og PVC fittings som albuene og T, omdirigere vannet i ovnen før den returnerer til bassenget. Fest beslag på plass og koble varmeapparatet og slå på systemet for å se hvor bra din ny ovn utfører.