Effekten av husholdning rengjøring produkter med blekemiddel

May 8

Effekten av husholdning rengjøring produkter med blekemiddel

Mange vaskemidler inneholder klor blekemiddel på grunn av whitening makt blekemiddel besitter, men det er mange farlige og upraktisk faktorer involvert i blekemiddel-baserte rengjøringsmidler som bør vurderes. Bleach er desinfeksjonsmiddel med bakterie-drapet egenskaper, men den potensielle toksisitet av produktet fører mange forbrukere å finne alternative vaskemidler. Effektene av produkter som inneholder blekemidler er både negative og positive.

Definisjon

Klor inneholder natriumhypokloritt. Natriumhypokloritt er en kjemisk forbindelse som tar form av pulver, pellets og væsker. Lukten av klor er atskillelse og ofte synlige på pool rengjøringsmidler, vaskemidler, Klesvask og fat rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler. Direktoratet for giftige stoffer og sykdom listen natriumhypokloritt og blekemiddel som et giftig stoff. Bleach er ikke brannfarlig alene, men når blandet med andre materialer, som ammoniakk, kan ha eksplosive resultater. Bleach er giftig og etsende når inntatt og skadelig for huden og myke kroppsvev.

Potensielle giftige gasser og gasser

Når blekemiddel og husholdning rengjøringsmidler som inneholder blekemidler med ammoniakk-baserte produkter, ammoniakk, pool kjemikalier, ovn og avløp rengjøringsmidler og sure-baserte produkter som eddik, giftig røyk og gasser er produsert. Når et syrebasert produkt, for eksempel bestemte rust fjerne produkter eller eddik variasjoner, bland med blekemiddel, vil det danne klorgass. Klorgass minst er irriterende, og i verste fall er dødelig.

Når blandet med ammoniakk, fører blekemiddel chloramine gass. Ammoniakk er ikke fant i rengjøringsmidler, det kan være naturlig forekommende i urin, som kjæledyr eller baby urin. Aldri bland blekemiddel med noe annet enn vann.

Misfarging og korroderende egenskaper

Det at blekemiddel brukes hovedsakelig for - å gjøre ting hvit og lyse igjen - er også en av de største downfalls med å bruke blekemiddel og hushold renhold produkter som inneholder blekemiddel. Blekemiddel kan "bleach ut" fargede tekstiler, møbeltrekk, tepper og selv andre typer gulv. Blekemiddel kan spise gjennom fullført på tregulv, linoleum og visse CAB utførelser.

Vaskemidler med blekemiddel har alle korroderende egenskaper med rett blekemiddel. Hvis rengjøringsmidler med blekemiddel bleke gråning stoff og snusket overflater, Tenk hva de stoffene gjøre for huden din. Bleach-baserte rengjøringsmidler kan brenne kjøtt og irriterer øynene og slimete passasjer.

Anti-bakterielle egenskaper

Bleach-basert rengjøring produkter, samt blekemiddel, er desinfeksjonsmidler. Coastwide Laboratories sier at husholdningenes blekemiddel er 94,75 prosent vann, og bare 5,25 prosent natriumhypokloritt. Blekemiddel i seg selv er ikke en renere; Det fjerner ikke smuss. Bleach er en bakterie-drapet løsning. Men innlemme mange blekemiddel-baserte vaskemidler rengjøringsmidler slik at brukeren får makten av bleke kombinert med et effektivt rensemiddel. Vaskemidler er merket for å vise om de er rengjøringsmidler, desinfiserende midler eller begge deler. Bleach-baserte rengjøringsmidler drepe virus som influensa A og B, bakterier og sopp, som fotsopp.