Du plante fugler av paradis i sol eller skygge?

July 28

Du plante fugler av paradis i sol eller skygge?

Fugl av paradis (Strelitzia reginae) er en sørafrikansk slektning av banan anlegget. Blomstene er opptil 8 inches lang med oransje kronblader og blå kronblader minner om tropiske fuglens nebbet og plummage. Plantene vokser opp til 5 fot høy med padle-formede blader opptil 18 inches lang. De tåler temperaturer ned til-24 grader Fahrenheit for korte perioder, men sjelden blomst i kaldere områder. Fugler av paradis kan dyrkes i containere og flyttet innendørs over vinteren.

Skygge

Plante fugler av paradis i skyggen ønsker du store blomster. Planter dyrket i skyggen eller delvis sol produsere større blomster med lengre stammer. Shade-voksen fugler av paradis har også mørkere grønne blader som er lengre enn hvis vokst i full sol.

Full Søn

Vokse fugler av paradis i full sol for mer rikelig, selv mindre blomster på kortere stammer. Planter dyrket i direkte sol er mer utsatt til uttørking og trenger regelmessig vanning. Vann idet overflaten av jorden begynner å tørke.

Ideelle forhold

Vokse fugler av paradis i lys eller et generelt skyggefullt sted som mottar noen direkte sol hver dag. Denne kombinasjonen gir store planter med attraktive løvverk og rikelig, store blomster. La minst 6 fot mellom planter, som de store klumper produserer de fleste av sine blomster rundt kantene.

Generelt omsorg

Gjødsle fugl av paradis planter hver måned i løpet av våren og sommeren med en balansert og detaljert gjødsel. Vann når overflaten av jorden begynner å tørke ut, satsing å oppbevare det jevnt fuktig. Fjern gamle blomster stengler og blader å hindre dem i å råtne.