Drop-In trinnene for bakken bassenger

January 31

Drop-In trinnene for bakken bassenger

En i bakken pool legger sosiale og rekreasjonsbruk til ytre miljø, gir deg opsjoner og gir en estetisk tiltalende hjem funksjon. Bassenger også utgjøre problemer. Barn, eldre og de med dårlige Ben kan ha problemer med å komme inn eller ut av et basseng uten trinn. Drop-in trinnene for bassenger kan du legge til en trapp i stedet for en stige til bassenget uten foretak dyre og tidkrevende konstruksjon.

Grunnleggende

Drop-in trinnene for bassenger er oppkalt etter hvordan de er plassert i bassenget. Disse trinnene er prefabrikkerte trapper som slippe i vannet. Drop-in trapp enheter kan kreve noen minimal montering, som vedlegges et rekkverk trapp enheten. Slike tiltak for i bakken bassenger annerledes enn for over bakken bassenger fordi de legger til en flat overflate - forkle rundt bassenget, der som drop-in trinnene for over bakken knytte til bassenget er lip.

Rekkverk Design

Drop-in trinnene for i bakken bassenger kommer med grunnleggende rekkverk design. Noen kommer med små, individuelle rekkverk som fører bare til det første trinnet, mens andre inneholder rekkverk på begge sider. På noen drop-in trapper for i bakken bassenger fører rekkverket hele veien til bunnen trinn, mens andre bare dekker toppen eller to. Alle rekkverk inneholder en flat bunn som sitter på forkle rundt bassenget.

Materialer

Produsenter gjør drop-in bassenget skritt fra water-resistance plast, slik som polyvinylklorid og akryl. Dette er samme materialene som brukes i plast avløp rør og prefabrikkerte dusjkabinett. Noen produsenter bruker metall for håndtak. Fordi plast flyter, krever alle prefabrikkerte trapper for bassenger vekt å bo neddykket. Noen trapper kommer med slik en vekt, mens andre krever at du kjøper en separat.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner for drop-in trinnene for i bakken bassengene inkludere ting som dimensjoner, vekt, vurdert vekt og antall trappen. Dimensjonene inkluderer høyden og bredden på enheten som helhet, samt hvert trinn er høyden og bredden. Vekt beskriver hvor mye enhet vekter som leveres fra produsenten, mens vurdert vekt beskriver hvor mye vekt enheten kan holde. Disse enhetene vanligvis holder så mye som 400 pund imøtekommende flere personer bruke trappen samtidig.

Høyre Drop-In trinnene for bassenget

Plukke den rette drop-in trinnene for bassenget krever beslutningsprosesser en sunn fornuft. Du trenger en trapp høy nok til å nå til bassenget i bunnen. Bredden og rekkverk design avhenger av hvem bruker trappen og hvorfor. Et basseng for eldre eller ustø svømmere trenger rekkverk kjører helt til bunnen skritt og skritt bred nok til å passe svømmere, men ikke for brede at de ikke kan nå rekkverk. Basere vekt vurdering av et basseng på vekten av svømmere. Snakk med folk i nabolaget som eier drop-in trinnene for i bakken bassenger å få ideer om hva som fungerer og hva som ikke.