Downspout taket lekkasje

August 19

Uansett hva materialet taket ditt er laget av, installeres at Helvetesild på samme måte. Overlappende installasjon gjør tak vanntett, men ikke vanntett. Vann må strømme ned taket å holde det fra siver under helvetesild, på dekk og taket og inn i huset. Downspout hindringer og ikke installert nedløpsrør bidra til taket lekker. Hindringer må fjernes og nedløpsrør rutes skal.

Is dammer

Tim Carter av AskTheBuilder.com, råder sine lesere om farene ved is dammer. Is demninger oppstå om vinteren når enten solen eller varme fra huset begynner å smelte snø som har samlet seg på taket. Hvis downspout, som er ment å bære bort denne avrenning, forblir en temperatur under frysepunktet, smeltet vann treffer den og fryser raskt, reg. vannets rømningsvei. Hvis vannet ikke kan flytte ned taket som det er ment å, flyttes det under at Helvetesild eller sidelengs over taket og under at Helvetesild der det kan lekke inn i huset.

Carter anbefaler taktekking produkter utviklet for å frastøte et vannhinder hvor de brukes. Siden de fleste lekker fra isen demninger skjer innen 3 feet av rennesteinen linjen, starte programmet på det tidspunktet. Installere barrierene direkte på tre terrassebord av taket ditt, og mens fokus er vanligvis langs rennesteinen, kan du også bruke dem til underlag hele taket, spesielt hvis huset har lav skrå tak, fargede tak eller tak med Nord eksponering. Installere vann barrierer som disse under andre taktekking materialer å beskytte dem mot solskader.

Rusk og Misinstalled nedløpsrør

Tillat ikke rusk som furu nåler, blader og grener for å blokkere downspout eller vann vil ikke kunne flytte ned og av taket.

Profesjonell hjem reparatør Brad Lewis drøfter betydningen av riktig installert nedløpsrør på hans nettside, Bradlewis.com. Ganske ofte, nedløpsrør fra et øvre tak vil bare tømme ut på et lavere tak, forårsaker fuktighet å samle på lavere taket, bare for å finne veien under helvetesild, forårsaker moss å vokse. Når moss har vokst på og mellom tak shingles, fungerer som en svamp, vann der du ikke ønsker det og åpne opp mellom helvetesild, bevegelige vann under taket.

For å løse disse problemene, kan du utvide nedløpsrør helt over taket å tømme fra huset. Hvis dette ikke er mulig, deretter installere metall Helvetesild på området taket som tar Hovedtyngden av vannstrømmen. Lewis anbefaler også installere en "fuglen bur" downspout sil. Disse siler ut som små metall birdcages (uten en base) som er installert i rennesteinen over downspout utsalgsstedet for å hindre at store biter av vrakgods oppretter en blokkering.