DIY Turbine Generator

March 28

DIY Turbine Generator

En turbin generator bruker roterende kraft til å generere elektrisitet gjennom en elektromagnetisk motor. Motoren bruker magneter og kveilet ledninger å generere elektrisitet hvis rotasjon er brukt, eller for å generere rotasjon hvis elektrisitet brukes. Mange likespenning (DC) motorer finner rimelig og arbeidet i et turbin generator. Det viktigste å huske er at omdreininger per minutt (RPM) vil påvirke elektriske produksjon av generatoren. Finne en motor som roterer med en lavere hastighet å maksimere dine genererer evner. For eksempel fungerer en motor vurdert for noen hundre RPM bedre enn vurdert for noen RPM.

Instruksjoner

•Fjern noen overflødig deler fra din DC motor. Avhenging av kilden av rotasjon kanskje du ønsker å holde forbindelser til drivaksel.

•Opprette kilde for rotasjon. Vanlige roterende kilder for generator turbiner inkluderer dampkraft, hydro-strøm, og vindkraft. Finne roterende energikilde som vil være mest praktisk for din turbin. For eksempel hvis du bor nær en strøm, kan en skovlhjul i strømmen være en kilde til hydro-strøm.

•Sett elektriske ledninger på DC motor og DC motor til din rotasjon. Sikre at alle elektriske ledninger er skjermet fra elementer (dekke eller Pakk den i elektriske tape). En DC motor vil produsere en DC-strøm som kan brukes til å lade en DC-batteri gjennom din batterilader (en gammel bilbatteriet brukes vanligvis her).

•Koble din DC inverter å batteriet å gi AC gjeldende elektriske apparater. Det er lurt å bruke et overspenningsvern for noen verdifulle elektronikk.