DIY PVC avløp

November 29

Avløp med PVC er den foretrukne metoden for rørleggerarbeid siden PVC ble oppfunnet. Det kan av gjennomsnittlig hus å lodde sine egne jobber med liten eller ingen erfaring. Med dette blir sagt, er det svært viktig å merke seg at VVS med PVC er på ingen måte en jobb å bli tatt lett. Det er flere trinn nødvendig å fullføre PVC VVS arbeid. Hvis trinnene ikke er fulgt, kan så kostbare lekkasjer oppstå. Avhengig av jobben er det mulig å fullføre en PVC jobb i så lite som et par timer.

Beløp

Bestemme mengden av PVC som du trenger ved å måle den totale avstanden spres og legge til 15 prosent for avfall. PVC kommer i 1/2, 3/4, 1, 2, 3 og 4 inches. PVC som er 2 til 4 inches brukes til drenering, mens 1/2 1 tommen er for vannforsyning. Holde Husk også at hvis du er rørleggerarbeid for varmt vann, må du bruke Irrigation.

Samle ekstra

Lage et kart for avløp. Merk hver 90 og 45 graders svinger, samt noen steder hvor du trenger en tee eller en kopling. PVC-rør kommer i 10 fot seksjoner, så oppmerksom på at hver 10 fot delen må en kopling. Du må også PVC lim, renere og primer, samt en håndsag eller PVC kniver. Ett stykke sand papir kan være nødvendig å glatte stiv plast etter at du har et kutt.

Lå røret

Lå ut brikker i en uekte å sikre at du har alt du trenger. Plasser ikke beslag på røret, men de kan ikke kommer fra hverandre for å lime. Når du er klar til å lime prosjektet opp, rengjør røret og innenfor montering, bruke grunning på røret og inne i passende, og lim både røret og innenfor montering. Du får 30 sekunder å passe bitene sammen.