DIY Patio fliser

March 12

Mange huseiere flis sine patioer fordi flis ser fantastisk. I de fleste tilfeller er flis vakrere enn sement terrassen som følger med mange hjem. Selv en flis uteplass er vakker, er det viktig å installere det riktig for best resultat.

Rengjør terrassen

En skikkelig rengjort uteplass vil gi bedre resultater. Bruk en konkret vask som brukes med en hageslange sprøyta. La vask sitte på betong i ca 10 minutter før feiing og skylling med vann. At betongen til å tørke før legging flisen.

Kjøpe fliser

Flisene du må godkjennes for utendørs temperaturer. Hvis du har spørsmål om flisen du vil bruke, spør en profesjonell hos din lokale oppussing butikken. Før du kjøper flisen, måle lengden og bredden på terrassen. Multiplisere disse tallene for å få en omtrentlig kvadratmeter. Dette vil muliggjøre deg å kjøpe riktig mengde flis, mørtel og grout for uteplass, som de fleste fliser er solgt av de kvadratfot.

Kjøre

Før legging flis, gjør en kjøre med ruten for å angi oppsettet. Start i et hjørne av terrassen hvis det er en firkant, 90-graders hjørne (du kan sjekke dette med stor rett vinkel). Hvis patio er ikke 90 grader, festes en kritt linje for å finne sentrum av terrassen og starte derfra. Husk at noen utvidelse leddene i betongen må være på en fugemasse fordi plassere fliser oppå en utvidelse joint kan medføre sprakk eller løse fliser. Som du kjøre, la en ½-tommers plassen mellom fliser. Fliser avstandsstykker kan hjelpe deg å få uniform mellomrom. Lå hele terrassen uten mørtel. Når alle flisen er nede, vil du kunne se hvor mye plass som er igjen på kantene på terrassen. Denne tomme områder er der du trenger å kutte fliser. Prøv å unngå små strimler kuttet ark. Hvis dette skjer på kjøre, litt Skift flisene ene eller den andre.

Legge flis

Bruker en utvendig-klasse thinset mørtel, lå brikkene på plass. Fordi du allerede har fullført en kjøre, vet du hvor flisene skal være. Jobb deg over terrassen. Bruk flate kanten av en murskje spre mørtelen og deretter bruke hakk kanten i 45-graders vinkel for å skrape av overskytende. Noen typer fliser kan være ujevn etter produksjon. Hvis ruten du bruker ujevne på baksiden, bruke mortor på baksiden av flisen også. Legge en liten bord på plassert flisen og velger den med en gummihammer. Dette vil hjelpe fremme vedheft og hindre sprekkdannelse senere. Legge alle brikkene på en lignende måte, bruke en flis så kutte fliser som ikke passer. Bruke avstandsstykker mellom flisene for fuging senere.

Seal og Grout

Hvis flisene du bruker er svært porøs, må du forsegle dem før fuging. Porøse fliser absorberer vann lett og vanligvis har ikke en skinnende finish. Bruk en pensel bruke sealer porøse fliser og la dem tørke helt før fuging. Utvendig-grade grout bør brukes med en gummi flyte. Husk å fylle fugemasse fugene helt. Stryke overflødig grout med en stor svamp og vann.