DIY Inground Spa

February 8

DIY Inground Spa

Inground spas tillate helårig avslapning og fornøyelse. Spa lindre muskelspenninger, stress og verkende ledd, og de tillater for bakgård underholdende i sommermånedene. En inground spa eller badestamp kan også legge til verdien av eiendommen din, bør du bestemmer deg å selge den. Installere en inground spa er en vanskelig oppgave som krever mye forberedelse, men gjøre minst noen av arbeidet på din egen kan du spare penger på utgravning og installasjon kostnader. Hvis du installerer en inground basseng, er det bedre å installere inground badestamp på samme tid for å spare tid og krefter på å grave. En inground basseng og badestamp kan også dele den samme filtrering og varmeanlegg, sparer strøm og vedlikehold innsats.

Instruksjoner

Finne et område for plassering av inground spa. Området bør være mer enn 20 til 25 fot fra kilder av vann og elektrisitet. Velge et nivået sted å gi skikkelig drenering. Kontakt lokale utilities om alle ledninger eller underjordiske elektriske ledninger i området.

•Dig ut området for inground spa bruker utgravningen utstyr. Området for badestampen skal 6 inches dypere enn høyden av spa selv og 1 fot bredere enn spa skallet på alle sider. Grave grøfter går til og fra spa-område for vann linjer og elektriske hookups i som rette linjen som mulig.

•Prepare hull for inground spa. Et lag med sand eller grus plasseres i bunnen av gropen å ha tilstrekkelig drenering. Installere elektriske ledninger og alle eksterne avløp tilkoblinger med instruksjonene fra produsenten. Bruk 2 tommers PVC rør for tilkobling sug, inntak og avløp linjer som går til og fra badestampen.

•Plasser spa skallet nøye i inground gropen. Riktig løfting og plassering badestamp shell vil kreve hjelp av flere personer. Linje hullene i spa skallet med alle elektriske og VVS tilkoblinger, og sikre at alle tilkoblinger er fungerer.

•Fyll betong rundt kanten av badestamp å sikre det på plass. Betong skal ned i en nedover skråning fra kanten av inground spa å gi skikkelig drenering. Nok betong skal brukes under flensen av spa shell å adekvat sikre det på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en gravemaskin eller en Traktorgravere, kan du ofte leie en eller bruke en traktor med filtypen loader.
  • Hvis du har ingen erfaring med elektriske ledninger, kan du vurdere å ansette en profesjonell å gjøre denne delen av arbeidet for deg. Spa shell produsenter inkluderer en elektrisk pakke med alle salg med instruksjoner for å koble ledningene går til spa utstyr.
  • Kontroller tilkoplingane elektro og VVS før helle betong. Du vil være sikker på at det er ingen problemer å unngå å grave opp badestampen igjen.
  • Skade på et spa skall er svært vanskelig, om ikke umulig, å reparere, så Vær veldig forsiktig når du løfter og badestamp skallet poserende i bakken.