DIY fotfeste for bakkenivå dekk

July 1

Når du bygger en bakkenivå dekk, er en vanlig teknikk å bygge det på konkrete footings. Footings gir et solid grunnlag for vekten av dekk, holde støtte bjelker noen inches over bakken og beskytte skogen fra råtnende. Precast footings brukes, men dette kan bli dyrt avhengig av dekk. En mer kostnadseffektiv tilnærming er å lage din egen footings materiale funnet hjemme forbedring sentre.

Instruksjoner

•Kontroller med din lokale bygningen avdeling skaffer alle nødvendige tillatelser og se om det er behov – før du begynner dekk prosjektet. Disse kravene kan inneholde minimum dybden og diameter og minimumshøyden over bakken for footings.

•Measure og mark spraymaling plasseringen for hver linje med landskapsarbeid. Bruk et innlegg hull digger og grave hvert hull 6 inches dypere og litt bredere enn kode krav. Måle skjemaene papp rør til riktig lengde og klippe dem til størrelsen med en håndsag.

•Fyll 6 inches av grus i hvert hull og bruke skrap 2 x 4-tommers trelast komprimere grus. Plass skjemaene papp rør inn i hullene. Hvile en snekker nivå øverst på hver rør etter nivå.

•Mix rask-innstillingen betongen blandes i en trillebår i henhold til instruksjonene på bag. Spade blandingen inn i skjemaet til halvfull. Bruk et kort stykke armeringsjern og poke det inn i blandingen til å konsolidere betongen og fjerne eventuelle luftlommer.

•Fyll den øvre halvdelen av skjemaet før det er litt over fylt. Bruke en sparkel å pakke betongen og glatte overflaten. Gjenta prosessen for de gjenværende.

•Hammer en eierandel i hver ende av en rekke footings og slips undervist streng mellom to stakes slik at det går over midten av hver rør fylt med betong. Sett inn en 1/2-inch konkret ankeret bolt i midten av betongen. Bruke strengen som en guide til å justere bolter. Hver bolt må stikke av betong 1 1/2 inches. Tillate de konkrete footings Cure i 48 timer.

•Plasser en justerbar innlegget base kontakt over hver anker bolt. Bruke strengen som en guide og Tilpass kontaktene. Tråden og trekk en mutter på bolter med en skiftenøkkel låse kontaktene på plass. Denne typen kontakt accommodates et kort innlegg eller to 2 x 6-tommers boards doblet opp for å gjøre en støtte strålen.

Tips og advarsler

  • En rekke stråle og post kontakter er tilgjengelig, og dekk design kan kreve en annen stil. Konsulter en kunnskapsrik oppussing spesialist når du kjøper materialer.