DIY flekker kjelleren trappen

February 16

DIY flekker kjelleren trappen

Med mindre du arbeider i et næringsbygg, er din kjelleren trappen trolig laget av tre i motsetning til betong. I stedet for å forlate tre uferdige, bruke en flekk til skogs for å ta ut sin naturlige skjønnhet, spesielt hvis trappen fører til en kjeller rec rom du bruker for å underholde. Farging kjelleren trappen er en ganske enkel prosess som hovedsakelig krever mye prep arbeidet før farging agent. Som med de fleste flekker eller male prosjekter, er en ren overflate viktig for kvaliteten på jobben.

Instruksjoner

•Sweep trappen til fjerne alle støv og rusk før du starter arbeidet. Eventuelt gå over trappetrinnene med en ren fuktig klut for ytterligere støv og rusk fjerning. Gi trinnene tørke helt.

•Sand trappen ved hjelp av en 220-korns slipepapir eller sand svamp å fjerne noen gamle maling, hvis aktuelt, og å skape en glatt overflate til farging tre. Bruk jevne støt; Hvis knuter finnes i tre, gå over dem med sandpapir til de er selv med resten av trapp overflaten.

•Vacuum hver trapp å fjerne eventuelle rester igjen fra sliping. Bruke mineral ånder å trappetrinnene med en klut til rengjøring videre handling, og la det tørke helt i ca 10 minutter.

•Apply ett strøk av ditt valgte flekken til trappen ved hjelp av en pensel. Med mindre du male trappen, er primer ikke nødvendig, som de fleste flekker inneholder linolje, som hjelper flekken følge trappen uten bruk av en primer. Bruke flekken på noen trapper samtidig og la dem tørke helt før du går videre opp eller ned trappen. Tillat første strøk på hver trapp tørke helt for minst to timer.

•Apply andre lag med primer hver trapp og la det tørke i minst to timer før bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis maleri kjelleren trappen, bruke en primer, med en pensel eller bruke en spray-on versjonen, før maling å trapper.