DIY bobil nytt tak

March 9

DIY bobil nytt tak

Bobil tak tåle mye eksponering mot elementene. Denne eksponering kan føre til skade, og selv etter tetting taket, til slutt hele strukturen kan ha byttes. Dette er et stort prosjekt, men det finnes løsninger som en DIY mobile hjem eieren kan bruke til å gjøre oppgaven enklere og effektiv.

Om metall erstatning tak

Metall bobil tak er installert i stedet for eksisterende taket. Denne prosessen innebærer fjerne hele taket og deretter installere en ny i stedet. Metall tak erstatninger er utformet for å passe standard og dobbel bredde mobile hjem. De består av fabrikkerte tynnplater paneler. Hver er laget for å få løpere eller sømmer kjører bredden på panelet. Dette hjelper drenering og legger tekstur til taket. Metall panelene er kjøpt i en forsyning butikk og grunnleggende elektroverktøy monteringen er gjennomført i løpet av noen dager.

Fjerne taket

Eksisterende taket fjernes ved først å ta ut spiker eller bolter som sikrer den til strukturen. De fleste tak er installert på metall hjem av bolter materialet til kryssfiner underlag. En spiker snuse, crowbar og en drill er nødvendig å fjerne skruene. Meisler og en kniv kan også brukes til å bryte neglene eller bryte gjennom tetningsmasse.

Når maskinvaren er fjernet, tas metall panelene av taket. Når dette er fullført, kan du kontrollere taket for skade. Sprekker og hullene råtnet overflater må repareres ved å legge til nye taktekking materiale, tetningsmasse eller oppdateringer. Så er en annen under lag installert, vanligvis en gummi tak materiale. Dette trinnet beskytter underlayment mot råte hvis nye taket lekker.

Installasjon

En gang det under lag er på plass, sikret av overbygg spiker til kryssfinér, starte den nye installasjonen. En komplett prefabrikkerte taket skall kan plasseres på hjemmet og boltet til den under lag med bolter eller metall skruer. Enkelte metall panelene, det andre alternativet, er lagt ut på taket og sikret ved skruer eller bolter også.

Hvert panel må tettes sammen som metall tak installasjoner på et hjem. Deretter kuttes hull for å tillate ventil rør gjennom panelet. Kantene er deretter forseglet med taktekking caulk eller tar. Til slutt, installeres blinker rundt kanten av taket bruke taktekking negler. Dette er en av de rimeligste DIY taktekking erstatninger, og det er utformet til siste flere år.