Den ikke-søppeltømming siden av en dobbel vask vil ikke tappe

June 7

Den ikke-søppeltømming siden av en dobbel vask vil ikke tappe

Avhending av søppel er nyttige i å bryte ned maten saken før den sendes inn i kloakksystemet. Fordi avhending installeres bare under én side av en dobbel vask, må utvises å dumpe bare matavfall i siden med salg, ellers den ikke-søppeltømming siden av dobbel vask kan bli tett og vil ikke tappe.

Dobbel oppvaskkum avløp

Avløp i en dobbel vask er ikke mye forskjellig fra en enkelt vask. Hver vask har en avløp flens i bunnen av vasken koblet til en tailpiece. Tailpieces i begge sider deretter koble til en enkelt vannrett rør som kobler til mengden kloakk. I tilfelle av en dobbel vask med en søppeltømming på den ene siden kobles kloakk uttaket ved salg til en tee montering under ikke-salg siden. Tee montering går ned til P-trap og deretter til kloakk tilkoblingen.

Stempelet

En enkel måte å rense en vask er å bruke en standard toalettet stempelholderen. Sette inn stempelet i vasken og plassere den godt over avløp flensen. Pumpe opp og ned på stempelet som du ville om du bruker det i et toalett. Den opp og ned sugekraft av stempelet forhåpentligvis skal banke noen tette løs ned i tailpiece eller P-fellen av ikke-salg siden.

Avløp Auger

Et avløp kvernen brukes slange gjennom drenere rørene og bryte opp tresko. Dette verktøyet kan være så enkelt som et stykke av kveilet wire i en holder som ser ut som en liten målebånd. Mate wire i avløpet til du føler motstand, deretter flytte det frem og tilbake for å bryte opp pluggen. Noen skruene kommer med et håndtak som slås for å opprette en boring effekt for å bryte opp plugger enklere.

P-Trap fjerning

Hvis alt annet svikter, er en sikker måte å bryte opp vask tette ved å fjerne P-trap. P-trap er den krumme delen av rør ligger mellom rett tailpiece på ikke-salg siden og kloakk innløpet. Plasser en bøtte under P-trap og løsne koplingene med en skiftenøkkel eller tang. Trekk P-fellen av avløp. Kjøre en auger gjennom P-trap eller ta det utenfor og skylle den med en hageslange sprøyta. Erstatte fellen når renset.