Den gjennomsnittlige kostnaden for Foundation reparasjon

March 9

Nesten alle hus vet, jo sterkere grunnlaget for et hus, jo mer sikker selve huset er og som oversettes til færre sprekker, støtte lekkasje og tap av strukturer. Selvfølgelig kan ikke alle hus gå gjennom livssyklusen med foundation utfører feilfritt. Dette er der grunnlaget reparasjon kommer inn og det blir nødvendig å starte beregningen fastsette-den gjennomsnitt.

Gjennomsnitt

Gjennomsnittlig reparerer et sviktende grunnlag av et hus koster mellom $5000 og $7000. Dette forutsetter at det vilikke være noen ytterligere problemer å fastsette mens reparere fundament, for eksempel erstatte avløp. Selv om gjennomsnittet $5000 og $7000, kan enkel jobber komme så lavt som litt over $2000, mens komplekse jobber kan presse nær $14,000.

Forebygging vs reaksjon

Noen stiftelser som trenger oppmerksomhet krever ikke mye. De kan løses mer som et forebyggende tiltak enn en reaksjonær en. Hvis grunnlaget problemet har blitt ignorert, men opptrappe deretter kostnader raskt fordi andre problemer vises. Disse problemene omfatter ting som sprekker åpne opp i kjelleren gulv eller vegger eller avløp blir skadet.

Typen Foundation

Typen foundation påvirker kostnadene for stiftelsen reparasjon. Det er tre hovedtyper av stiftelser. Disse inkluderer skive, brygge og stråle og t-formede stiftelser. Hver av disse foundation, på grunn av forskjeller i design, krever ulike materialer eller ulike mengder av lignende materialer. For eksempel krever pier og strålen stiftelser isolasjon, i motsetning til andre typer. Ulike materialer eller mengder materialer brukes fra en foundation til en annen, kan reparasjonskostnader ikke være det samme fra hus til hus, selv om skaden er lignende og arealet er omtrent det samme.

Huset størrelse

Størrelsen på huset kan senke eller heve foundation reparasjonskostnadene, fordi jo større huset, mer materiale må kjøpes for reparasjon. Større hus kan også være dyrere reparere fordi de innebærer mer vekt og struktur kompleksitet.

Leverandør

En av de største sidene ved foundation reparasjonskostnader er som ikke reparasjonen. Erfarne arbeidstakere er mer sannsynlig å gjøre jobben raskt og effektivt og gjøre bedre kvalitetsarbeid. Nyere selskaper, derimot kan woo kundene priser, men ender opp med å koste mer i det lange løp fordi deres uerfarenhet kan oversette til flere timer på jobben. Derfor kan det være verdt det å leie selskapet som tilbyr en opprinnelig høyere bud for reparasjon.