Deler av bad vask

June 20

Når en person er klar til å arbeide med eller erstatte en bad vasken, er det lett å bli overveldet av vasken typer tilgjengelig. Badet vasken virkelig er ikke idet innviklet idet det kan vises fra alle elementene som vises i jernvareforretninger. De fleste bad synker har bare fem hoveddeler.

Bassenget

Bassenget er delen av vasken som holder vannet når vannet er aktivert. De fleste bad vask bassenger er porselen på stål eller glasslegemet Kina. Bad vask bassenger kan også være laget av harpiks, glass, metall og stein. Dette gjør hjem eieren en rekke alternativer for å få akkurat riktig utseendet på badet. Bassenger kan være skreddersydd og kan matches andre inventar i badet, som badekar. De kan falle inn i et hull i benken, plasseres under benken eller være frittstående (på en pidestall).

Tappekran

Kraner er delen av vasken hvor vannet kommer ut av viktigste rørene og i bassenget. Kraner kan være laget av ulike materialer som bassenger, men ofte de er rustfritt stål. De kan være på vasken, men de kan også være montert på en vegg. Kraner kan plasseres lavt nær bassenget, eller de kan bøye seg og være høy fra bassenget. Dette påvirker flyten av vannet i bassenget.

Kontroller

Kontrollene til vasken, som vanligvis er håndtak, knotter, spaker eller pumper, skru på vannet og justere temperaturen. Kontrollene kommer i to hovedtyper. Den første typen er en enkel kontroll, der varmt og kaldt vann er kontrollert av det likt mekanismen. Den andre typen kontroll er to kontrollen, med varmt og kaldt vann blir kontrollert separat av to håndtak, spaker eller pumper.

Stopper

Delen som holder vann i bassenget er bassenget stopp. Stopp er bare et stykke gummi som passer sikkert inn i avløpet hullet i bassenget. Det kan også være et metall innslag som sitter i avløpet hullet. En spak eller pull systemet brukes til å heve og senke metall kampen, og dermed åpne og lukke avløpet. Noen synker har ikke stopper, men kan ha et metall som dekker med små hull over avløpet hindre hår og andre elementer i går i vasken.

Piping og diverse deler

Kranen, håndtak og bassenget er forbundet med rør, som vanligvis er laget av kobber. Disse rørene bære vann til og fra vasken. Rørene og relaterte kamper kan ha diverse deler som skiver gjøre rørene og inventar har tett sel og å hindre lekkasjer.