Dekk rengjøring med natriumhydroksid

November 19

Dekk er en god plass for sommeren underholdende. Når du har gjester, vil det å være presentabel - gratis fra alle støv, skitt, koagulert Grill fett og fugl droppings. Det er litt av en hassle å rense Dekk, men det er en chore som må gjøres hvis du vil forlenge dens levetid. Den vanligste kjemiske brukes i profesjonelle dekk rengjøringsmidler er natriumhydroksid, og det har vist seg for å være den mest effektive.

Forberedelse

Samle alt utstyr som du trenger: en stige, hageslange, løvblåser eller kost, beskyttende utstyr som hansker eller overaller for å holde deg beskyttet mot kjemikalier du bruker, og dekk-rensevæske.

Fjerne alt fra dekk - blomsterpotter, griller og fluktstoler. Fjerne store rusk og skitt med en kost eller for hånd. Reparere synlig strukturell skade dekk, som løse planker, skruer og dårlig tre. Dekke alle stikkontakter for å unngå elektriske.

Rengjøring

Natriumhydroksid er den kjemiske brukes vanligvis i dekk rensemidler fordi den ikke trenger å bli sprøytelakkerer på høyt trykk å være effektive. Dette er fordi kjemiske selv gjør mesteparten av rengjøring. En god rent med denne kjemiske er bedre enn flere sub-par seg.

Etter at du har rengjort dekk, er det sannsynlig at din Hemsen vil bli svart. Dette kan rettes ved å nøytralisere hele bunken med en svak syre som sitronsyre eller oxalic syre, som vil slå den tilbake til opprinnelige skyggen. Du bør alltid nøytralisere dekk etter rengjøring med natriumhydroksid ingen discolorization ikke finnes. Dette er fordi den etsende basen fører til at skogen fornedre og råtne raskere enn det ellers. Når du er ferdig med å rengjøring, forsegle den med en god tetningsmasse å forlenge sin levetid.