Definisjonen av en Tiger Lilly

March 9

Definisjonen av en Tiger Lilly

Tiger lily er et slående anlegg slik navnet fordi tiger-lignende flekker på sine kronblader. En flerårig, tiger lily har en sterk, men søt duft. Overraskende, er de fleste av delene av anlegget spiselig. Foruten å være en herlig anlegget, har tiger lily medisinske formål. For eksempel har en skjr laget av anlegget vist seg effektiv i behandlingen av livmor-nervesmerter lunger, kvalme og oppkast i svangerskapet. I holistisk healing behandlinger, har det vært brukt til behandling av aggresjon.

Funksjoner

En tiger lily's bladene er smal og lanse-formede. Vanligvis er seks til ni bladene ordnet i kranser; men spredt blader på øvre stammen. Anlegget blomster er oransje-farget med rød eller brun-rød steder nær midten petal. Blomster kan vokse så bredt som 3 inches. Kronbladene kurve bakover og Dingle ned, ligner en bjelle. Hver stamme kan ha 30 tiger liljer, ifølge British Columbia eventyr nettstedet.

Geografi

Tiger lily finnes i Canada, fra Quebec til British Columbia og sørover til USA, blomstrende beste i voksende soner tre til ni. Med andre ord, kan tiger liljer vokse de fleste steder tropisk Sør-Florida og område i Sør-California. Anlegget habitat er hovedsakelig i lav til sub-Alpine høyder, enger, åpne skoger og lysninger.

Typer

Tiger lily er kjent ved ulike navn over hele USA. Noen av dem inkluderer djevelen lily, Columbia lily, Oregon lily, røde lily og vestlige lily. De to variantene av tiger lily er den orientalske variasjonen og felles wildflower utvalg. Mens den orientalske utvalget overføres gjennom pærer danner til bladet axils, overføres den vanlige wildflower av tuberous røtter.

Plant Care

En enkel plante å vokse, tiger lily krever ikke spesiell omsorg. Tiger liljer trenger faktisk ikke gjødsel med mindre plantet i dårlig jordsmonn. De er utsatt for angrep av snegler eller lily biller, som du kan fjerne for hånd. Tiger liljer kan også dyrkes i hevet potter. Fordi de bærer vanlige sykdommer, kan disse plantene enkelt infisere andre arter, så vokse dem langt fra andre liljer.

Advarsler

Tiger liljer kan være giftig for katter. Ifølge katten inbilt Association, en katt kan oppkast, tap sin appetitt eller bli lethargic noen timer etter inntak noen del av tiger lily. Søke veterinær forsiktighet fordi kattens nyrene kan mislykkes i 36 til 72 timer.