De beste tre sjetongene for kompost

July 17

De beste tre sjetongene for kompost

Kompostering avfall er en av de mest effektive måtene å kvitte seg med gress utklipp, blader og annet materiale fra plen og hage. Det bryter ned disse materialene trygt og skaper en jord som er rik på næringsstoffer og kan hjelpe planter og trær vokser mer effektivt. Wood- og bark chips fra trær er to typer kompost som kan brukes som jord enhancers. Det er noen faktorer å vurdere når du velger hva du vil bruke.

Flis

Det første spørsmålet til spør når å velge tre sjetonger kompost er om å bruke tre eller bark. Det er visse fordeler for hver. Veden har fordelen av raskere sammenbrudd. Det vil få næringsstoffer i jorden raskere, forårsaker raskere gjenopplivingen av planter. Fordi det bryter ned raskt, må det brukes ofte. Det kan være mer kostbart og noen ganger, hvis ikke overvåkes regelmessig, kan være mindre effektive.

Barken Chips

Bark chips har to fordeler. En er at de er motsatt av flis i dekomponering. De bryter ned sakte, slik at næringsstoffene å være spredt over en lengre periode. Dette krever mindre overvåking på planter og del, og er mindre kostnadskrevende bare fordi mindre er nødvendig. Den andre fordelen er at bark chips pleier å se bedre ut i en hage. Hvis bestemt seng som er å være mulched er en som trenger å se bra til naboene, anses sannsynligvis bark.

Sedertre og furu Bark

To av de vanligste typene chips er bark og sedertre furuskogen. Furu har fordelen av å kunne kontrollere ugress fra spirende fordi det kommer i slike store brikker. På den annen side, fordi brikkene er så store, har de muligheten til å vaske bort i regnet. Cedar er en av de mest brukte tre chip på grunn av sin unike nytte av frastøter insekter (spesielt termitter) som kan komme inn mulch. Men på grunn av denne kvaliteten, er det ofte mer dyrt.

Pen eller kostbar?

"Beste" valget er egentlig avhengig av gardener's mål. Det er mange valg med varierende antall priser. Jo bedre chips av bark eller tre utseende, jo dyrere de kan være. Jo kortere de behandler jord, jo billigere de kan være. Alt i alt det kommer an på hva bestemt senga behov er. Likevel er ett nyttig tips å snakke med en lokal treet-fjerning selskap. De har ofte gode tilbud på flis. De kan ikke være best, men de kan være den billigste og enkleste å få.