De beste stedene å ha brannalarm hjemme

July 24

De beste stedene å ha brannalarm hjemme

Brannalarm og røykvarslere er en viktig del av hjem sikkerhetsutstyr. Enhetene veggmontert sett av kraftig alarmer når røyk eller flammer oppdages for å vekke deg og din familie fra hvilemodus. Alle boliger og bygninger trenger røykvarslere, men det er ikke nok bare å installere riktig antall. Den høyeste grad av sikkerhet, bør du installere brann alarmer på bestemte steder.

Hvert nivå

Hvert nivå i hjemmet ditt, inkludert kjeller eller loftet hvis den brukes regelmessig, bør ha sin egen brannalarm, sier byen av Xenia, Ohio, nettstedet. Branner kan starte på alle nivå av en bygning, og du og din familie skulle evakuere før en brann når gulvet du er på. Separat alarmer for hver etasje også sikre at alarmen er høyt nok til å vekke en sovende, i stedet for å være dempet av lag med gulv og tepper.

Høyeste punkt

I de fleste hjem med nivå tak plasseres brann alarmer ca 6 inches under taket på veggen eller 6 tommer fra veggen hvis alarmen er montert i taket. Dette sikrer at stigende røyk og varme vil sette av alarmen. I rom med pitched eller hvelvede tak, byen av Tucson brannvesenet anbefaler å plassere alarmen nær toppen av buen. Disse tak trekke luft annerledes på grunn av deres buede eller vinklede overflater.

Soverom

En brannalarm utenfor hvert soverom hjemme, inkludert rom bare sov i sporadisk, kreves av National brann forebygging Association's National brannalarm kode, sier US undersøke nettsiden. Risikoen for skader og dødsfall fra brann er mye høyere hvis du sover som brann sprer. Noen områder av landet krever alarmer å være inne soverom i stedet for utenfor dem.. Hvis du sover med soverommet døren lukket, anbefales å ha en alarm i rommet.

Oppholdsrom

Oppholdsrom er et felles sted branner starte eller forsterke, spesielt hvis du bruker plass varmeovner, brenne lys eller har peis. Davis, California, utvikling av lokalsamfunn og bærekraft Institutt anbefaler du plassere minst en brannalarm utenfor hver felles oppholdsrom. Plass en i stuen hvis den kobles til kjøkkenet i hjemmet. Installere en alarm i kjøkkenet er vanligvis anbefales, som normalt matlaging damp eller røyk kan sette av en falsk alarm.