De beste produktene å rengjøre murstein peiser

January 27

Tre-brenning fireplaces kan være et flott tillegg til ethvert hus og kan også spare penger oppvarming et rom, i stedet for dyre gass eller elektrisk varme i huset. Men etter flere bruker peisen kan begynne å bli svart fra sot og kan begynne å ruste. For å bekjempe dette problemet må du kjøpe noen murstein peis renere.

Sot viskelær

Som brenner i din murstein peis, kan du snart finne sot og andre skitt er ikke bare samler på innsiden av peisen din, men om de også. Dette kan være en stygg titt vil rydde det før sot bygger opp og gjør rengjøringen nær umulig. For å gjøre dette kan du kjøpe sot viskelæret. Sot viskelæret ligner en rengjøring svamp; Imidlertid er det laget av ulike materialer. Alt du trenger å gjøre er kjører sot viskelæret over skitne murstein. Så lenge du bruker en liten mengde trykk fjernes sot. For tung sot kan bygge opp du må skrubbe med viskelæret i stedet for å bare gjøre et pass med den.

Aske vakuum

Tre brent i en peis etterlater seg en haug av aske. Hvis du ikke har Ask bøtte i nærheten, kan dette være vanskelig å rydde opp med bare en asken spade. Dette er hvorfor kjøpe og bruke en aske vakuum kan være en god idé. En aske vakuum ligner på utseendet og størrelsen på en mini våte-tørre vac, men er spesiallaget for å rense ut alle aske fra gulvet i alle slags peis, spesielt murstein. Imidlertid må du bare bruke denne vakuum når asken har avkjølt. Hvis du bruker den etter en brann kan du skade innsiden av vakuum (som brenner filtrene og andre deler av enheten).

Røykrøret fornyelse logge renere

Når alt er sagt og gjort, vil fleste lavere peisen være ren. Men trenger du også å vaske resten av Pipa. Under kontakter en chimney sweeper, vil du sannsynligvis ikke kunne nå resten av skorsteinen. Dette er hvor Flue-fornye loggen leveres i. Du brenne denne loggen det samme som alle andre stokk; det vil imidlertid frigi en kjemisk forbindelse til skorsteinen som er spesiallaget for å rydde sot og andre bygge opp fra sidene av veggen.