De beste måtene å støvsuge huset

June 28

Vacuuming din gulvtepper er et ork som virkelig gjør en forskjell i utseendet på huset. For best resultat bør du støvsuger teppet minst en gang i uken og mer ofte hvis du har små barn og kjæledyr. Støvsuging fjerner sotete partikkelen bygge opp på din gulvtepper og reduserer bakterier og bakterier i husholdningen som nevnt av carpetcleaningcare.com. Det er tips for å gjøre denne rengjøring chore lettere og mer effektivt.

Verktøy

Du ville ikke drikke drikke ut av en dråpen som er tett med matrester eller støv fordi det bare ikke ville være effektiv eller sanitær, så tenk på teppet verktøy på samme måte. Sjekk din sugeslange ofte for tresko, disse kutte ned på sugekraft og rengjøring av kraft ifølge cleanupthatfilthyhouse.com nettstedet. Du kan ta fra hverandre en wire-klær henger og forsiktig å bøye spissen på det i en U-form med wire tang. Dette vil gjøre et effektivt verktøy for å fjerne hår og støv tresko fra slange.

Rengjøre filter regelmessig. Tømme bag eller støv hyllen etter hver Tepperensing. Gjør disse to tingene regelmessig vil holde vakuum på dens mektigste og forlenge livet til dyre rengjøring verktøyet.

Husk å gjøre god bruk av vakuum vedleggene. De fleste støvsugere kommer med minst to vedlegg og high-end støvsugere kommer med flere wands for alle rengjøringsbehov. Børste bred munn er det beste verktøyet for rengjøring tepper på gulv. Bust kam fibre av tepper og bringe støv og partikler i åpent slik at sugekraft kan zappe det bort. Fugemunnstykke vedlegget med trange åpningen er effektiv rengjøring baseboards, hjørner og trapper. Den trange åpningen gjør suge som er mer kraftfull, og er bra for å fjerne dyrehår og støv baller som kan samles i disse områdene. De fleste støvsugere kommer med en liten børste bruke i støvsuging lampeskjermer, bøker og andre områder. Telescoping wands er verktøy som hjelper deg nå høy områder å amme ned spindelvev og å kunne nå din takvifte blader. Vacuums som kommer med møbeltrekk verktøy er ganske hendig å rydde din møbler, spesielt hvis du har kjæledyr.

Metoden

Støv hvert rom før støvsuging. På denne måten kan du vakuum opp overflødig støv som faller på gulvet. Plukke opp noe som kan tette eller skade vakuum som mynter, kuler eller lang gave bånd. Den mest effektive metoden å vaske teppet ukentlig er å begynne med rommet lengst fra din stue. Bruk en langsom og tilbake bevegelse og dekker hele rommet en stripen samtidig. Så gjøre hele rommet igjen av støvsuging over det første mønsteret. Dette renser effektivt din teppe fiber fra alle vinkler. Husk ikke å tilbake selv i et hjørne, starte med det lengste hjørnet og jobbe deg ut i gangen å unngå å tråkke på teppet du bare vacuumed.