De beste måtene å rengjøre gassgrill dekke

May 4

Med riktig pleie, dekselet en gass grill forblir ren og ny mange cookout sesonger. Om belysning opp grillen for en spesiell anledning eller bare en familie måltid, ender slutten av anledningen med opprydding gang. Mens innsiden trenger forsiktig rengjøring å sikre mattrygghet, utsiden og dekke likeledes forlange oppmerksomheten å forhindre en oppbygging av fett, skitt og miljømessige rusk.

Såpe og vann

Ofte er den beste løsningen for rengjøring av gassgrill oppvaskmiddel og vann. Bland et par spruter såpe i en bøtte, og legge vann for å lage en bøtte med såpeskum. Gå videre og spray toppen med en hageslange, eller våt den bøtte klart vann. Bruker en fille eller ren klut, vask toppen av grillen. Skylling og gjenbruk å dyppe fille flere ganger sikrer du rense med rent vann. Spray med en slange skyll eller bruke rent vann fra en bøtte eller annen kilde. Påse alltid grillen er kult og kontrollen gass er i av-stilling.

Avfetting

Kommersielle avfetting er tilgjengelig for rengjøring en gass grill cover. Produkter solgt spesielt for å rengjøre komfyren og benkeplater også ren grill topper. Les instruksjonene nøye, og sikre grillen er avkjøle før bruk. Produktene kom i skummende formler og trenger tid til å sitte for maksimal rengjøring. Teste produkter på tilbake hjørnet av lokket før du bruker det til hele området. Skyll grundig med klart vann. Noen produkter kan være farlig og krever bruk av hansker for programmet.

Skrubbe

Nøkkelen til rengjøring elementer er ofte litt arbeid. Såvidt gass grill lokk er opptatt, kan en av de beste måtene å rense dem bli skrubbing av uønsket fett og smuss. Mange gassgriller, men vil ikke stå opp til scouring pads. Dette vil ripe eller arr finish og kan føre til permanent skade på grillen. Velg en myk, naturlig-bust pensel for jobben. Rengjør i en sirkulær bevegelse med valgte renere eller bare vann. Ikke trykk vanskelig. Konsentrere seg om fett eller tunge skitt, og skyll med rent vann til slutt.

Forebygging

Den beste måten å rengjøre gass grill lokk kan være å ikke få det skitten isens. Stund holder den rense mellom bruker kanskje være umulig, finnes det måter å hindre overdreven skitt og debris fra samle. Investere i en dekket å passe modellen av grill. Jo bedre passer på coveret, mindre skitt og rusk får. Holde dekselet når grillen er ikke i bruk. Rengjør grill lokket etter hver bruk, hvorvidt fet eller skitne. Selv den minste mengden fett vil tiltrekke seg og holde skitt og støv og vil bygge over tid.