De beste måtene å Hone & polske marmor

June 8

De beste måtene å Hone & polske marmor

Marmor er en vakker stein har utstilt i et hjem, enten i form av en counter toppen, synke eller flis. For å holde klinkekulen ser like vakker som dagen det ble installert, er det viktig å konsekvent forbedre og polere denne kostbar sten. Det er mange måter å holde klinkekulen i sin beste tilstand.

Regelmessig rengjøring

Den beste måten å unngå å måtte repolish marmor gulv er å utføre regelmessig renhold. Hver så ofte, tørke ned klinkekulen med varmt vann og tørk deretter tørt med et eget håndkle. Et tynt lag med voks er nyttig også. Om to ganger i året, bør marmor rengjøres med en vaske vaskemiddel samt varmt vann.

Polering på egenhånd

Den beste måten å polere klinkekulen selv er ikke nødvendigvis den enkleste måten å gå om jobben. Det krever en etasje polering maskin, en tung stasjonen plate med borrelås holdere for diamant avstandsstykker, en diamant spacer, diamant sliping pads, plastfolie, en våt vac og masse svamper og filler. Noe som kan bli skadet av vann må være dekket. Du må fjerne alle sealer eller voks fra marmor, og diamant plass holdere og pads på plass. Må du helle ren og kaldt vann på marmor, og holde overflaten våt mens sliping. Bruk etasje maskinen på marmor. Etter sliping, våte vac området for å sikre at ingen flekker var savnet. Dette kan gjentas på hver del av flis til den polering er ferdig.

Kommersielle marmor polering

Hvis du ikke anser deg selv en altmuligmann, men likevel ønsker klinkekulen polert, kan du kontakte en profesjonell. Det er mange fagfolk der ute som er villige til å ta en titt på klinkekulen og gi deg et tilbud på kostnadene. Fagfolk kan også legge til ekstra klinkekulen, som sklisikre gulv eller et ekstra glans så marmor ser enda vakrere enn noensinne.