De beste garasje-lagringsløsninger

April 28

De beste garasje-lagringsløsninger

Ting akkumuleres raskt, så det er lurt å få garasjen definert for lagring før det blir en rotete søl. Mange av rimelig, enkel for å sette opp lagring alternativer er tilgjengelige. God garasje lagringsmetoder vil holde mye uten å ta opp store mengder plass. Lagrede elementer bør være lett tilgjengelig og ut av bilen måte.

Lagring kar

Vanlige hyllene er ikke så stor for lagring fordi ting hoper seg opp, bli vanskelig å finne eller er liggende å falle ut av hyllene. Ting kan organiseres bedre hvis du linje hyllene med lagring kar, som kommer i alle former og størrelser. Etiketten foran kar med permanent penn slik du lett kan finne det du leter. Lagring kar har også lokk, som kan bidra til å hindre skade på lagrede elementer.

Pegboard og kroker

Det er alltid de verktøyene som du bruker hele tiden, og det er mer fornuftig å ha dem verktøy lett tilgjengelig i stedet for lagret i verktøykassen. En pegboard med kroker kan lagre verktøy i garasjen slik at de er ute av veien, men tilgjengelig ved behov. Forskjellige pegboard kroker finnes på jernvareforretninger og kan brukes å henge alt fra Hammer hage sakser. Andre elementer foruten verktøy kan også henges på en pegboard, inkludert koster, raker og spoler av skjøteledninger.

Lagring Loft

Taket bjelkene i en garasje er vanligvis igjen åpen. Hvis det er nok plass over bjelkene, under sperrene, kan et par bjelkene være dekket med et stykke kryssfiner å lage loft eller loftet-type lagringsplass. Dette rommet kan brukes til å lagre de elementene du trenger for ofte, for eksempel ekstra bagasje, møbler varene ikke blir brukt og gamle leker. Når du trenger noe fra oppe, bare bruke en stige. Forholdsregler bør tas når du legger til en lagring loft. Kryssfiner bør være tykk nok til å holde vekten av hva lagres og det bør ikke være gikk på en gang installert.