De beste blomstene for sone 4

January 10

De beste blomstene for sone 4

Sone 4 av USDAS anlegget Hardiness sonen kart inkluderer deler av Wyoming, South Dakota, Minnesota, og Wisconsin. Dette er områder med vintertemperaturer regelmessig slippe til 20 til-35 grader F, som kan gjøre å velge de beste blomstene for å plante en utfordring. National Gardening Association, skjønt, oppføres hundrevis av blomstrende planter som vokser i sone 4.

Våren blomstrer

Den harde vinteren sone 4 tillater ikke for mange planter å blomstre i løpet av våren. Det er noen unntak, skjønt. Hvis du vil tidlig blomster gi deg tegn på vinterens slutten, deretter plante noen tulipaner eller bratsjer. Tulipaner kommer i hundrevis av levende farger og er ofte først en grand skjerm tidlig om våren. De bør være plantet høsten når nighttime temperaturene slippe under 50 grader F. bratsjer, innfødt til USA og attraktivt for sommerfugler, gi en myk touch til en hage gangvei våren med lys lavendel blomster. Tulipaner kan plantes i delvis full solen mens bratsjer foretrekker mer skyggelagte områder.

Sommer blomst

Det er ingen mangel på valg for de som bor i sone 4 for en hage rik med sommer blomster. Noen av de beste valgene er hardfør, lite vedlikehold planter som blomstrer hele sommeren. Trompet vintreet, hortensia og pepperbush faller i denne kategorien. Trompet vine kan plantes som en bunndekkende eller en klatring vinranke i delvis full solen. Den har stor oransje trompet-formet blomstene som tiltrekker seg kolibrier. Disse vinstokkene vokser fort, og må være beskjæres for å holde dem fra å ta over. Pepperbush, en lys grønn plante med myk små hvite blomster, er en busk som kan bli opp til opptil 8 fot. Pepperbush er en innfødt plante som pleier å være motstandsdyktig mot skadedyr. Hortensia blomster vokse i store klumper og finnes i flere farger som lilla, rosa og hvitt. En annen innfødt plante, hortensia liker å ha delvis eller full solen.

Høst / tidlig vinter Bloom

Som våren, sen høst tidlig vinter stede betydelige utfordringer til voksende blomstrende planter i sone 4. Det er noen blomstrende planter som kan gi din hage farge, men også til første snøfall. Blomstrende quince er en busk som kan vokse til 10 fot høye og 10 fot bred. Plantet i delvis til full sol, det vil gi av rosa, rødt eller hvite blomster i vinter og kan blomstre igjen i tidlig på våren. Spirea busker gjør et annet godt valg. Bridalwreath spirea vil vokse til å bli en stor busk og små hvite blomster. Thungberg spirea har flammende røde blomster som vil skille seg ut mot vinter snøen. Begge gjøre godt plantet i full sol og kan blomstrer tidlig om våren også.