De beste badebasseng kjemikaliene

November 2

De beste badebasseng kjemikaliene

Svømmebasseng eiere er ofte konfrontert med en rekke kjemikalier er nødvendig for deres bassenger. Det første spørsmålet som mange nesten umiddelbart be har å gjøre med kostnadene i forhold til kvalitet. Sikkert ønsker ingen pool eieren å se på en $90 bøtte med basseng klor og forestille seg kjøper store mengder av den på en konstant basis. Heldigvis, med litt planlegging og litt smart shopping, de beste badebasseng kjemikaliene kan være rimelig også.

Desinfeksjonskostnader

Å finne ut akkurat hvilke kjemikalier er best for en pool bestemmes delvis av bare hvilke desinfeksjon metoden brukes. Majoriteten av eiere bruke standard kalsium hypokloritt bassenget klor, som er relativt billig, spesielt sammenlignet med brom, som er dyrere. Men forsvinner klor lett av alle slags ting, for eksempel bakterier og organisk materiale. Brom er ikke, betyr det kan være billigere på lang sikt.

Klor forskjeller

Som en kjemiker ville innrømme, er klor klor. Det er formen det leveres i faktisk annet. Kalsium hypokloritt klor er om lag 65 prosent klor, noe som gjør det veldig sterk. Flytende blekemiddel, som er bare natriumhypokloritt klor, er 5 prosent. Det er ganske svak, men det er også mye billigere enn kalsium hypokloritt. Riktig bassenget desinfeksjon nivåer krever ca 3/4 lb av kalsium hypokloritt per 10 000 gallons av vann. Flytende blekemiddel krever ca 1 gallon per samme beløp.

pH

Så langt som hva de beste kjemikaliene til er utenfor nødvendig desinfeksjonsmidler, er det igjen et spørsmål hva som er nødvendig. Definitivt, et basseng pH må være balansert, som krever brus aske å holde den mellom 7.0 og 8.0 (7.4 til 7,6 er best). Mange merker for bassenger finnes, og sammenlignet med klor, de er ikke for dyrt. Men en annen form for brus ash er vanlig natron, som er ca $1 per pund.

Andre kjemikalier

Hvis du bruker klor i et basseng, uansett type må du å stabilisere det fordi sollys forårsaker det å spre før den brukes selv. Du trenger en stabilisator for å hindre dette. Cyanuric syre (CA) fungerer bra, men det er ikke sokkel tilsvarende. Men er det liten forskjell mellom merkevarer, betyr at du kan vurdere kostnadene. Hvis du vil redusere pH nivåer under 8, vil muriatic acid (MA) være nødvendig. Som CA er det liten forskjell mellom merkene.

Betraktninger

Anbefalte bassenget klor er 2 deler per million (PPM). Klor er bare klor, se etter leveringsmåte som passer best for dine egne preferanser. Noe eiere bruke granulert pulver. Andre liker bekvemmeligheten av stokker eller tabletter. De to siste er dyrere enn pulver, skjønt. I sannhet er det nesten ingen forskjell blant pool kjemikalier på sitt base nivå. Balansering kostnader, vil bekvemmelighet og levering fortelle deg akkurat hvilke som er best for ditt eget basseng.