Bygningen aluminium gjerdestolper

November 5

Aluminium gjerder kan tjene en rekke heavy-duty formål for kommersielle bedrifter. Denne typen gjerde er svært allsidig og holdbar, tilbyr mange alternativer for farge-, lengde- og holdbarhet siden aluminium gjerder motstår rust og har malt på farger også.Bedrifter og huseiere like velger ofte å installere egne aluminium fekting prefabrikert alternativer. Det er imidlertid mulig å dikte aluminium gjerdestolper bruke noen grunnleggende verktøy og råvarer.

Instruksjoner

•Skjære aluminium innlegget rør til riktig lengde med aluminium så. Innlegg for aluminium fekting vanligvis spenner minst 2 fot enn faktiske gjerdet. Kuttet så mange innlegg som trengs for gjerdet konfigurasjonen.

•Separat innlegg i utpekte hjørne innlegg, slutten innlegg og linjen innlegg. Hjørne innlegg har hull i to tilstøtende sider slutten innlegg har hull i bare én side og linjen innlegg har hull i to motstående sider.

•Drill hull i aluminium gjerdet innlegg tilsvarer gjerder, bore hull basert på om innlegg er hjørne, slutten eller linje.

•Dig hull minst 2 fot dypt til innleggene. Starter med det første innlegg-hullet, fyll med betong og sette inn i innlegget, slik at betongen til å angi. Gjenta med hvert hull.

Tips og advarsler

  • Hvis du bor i et kaldere klima, grave hull dypere enn 2 fot rede for frost. Slutten innlegg kan også brukes som gate innlegg til en gjerde gate i planene. Se gate innlegget caps avsluttet gjerdet med litt stil.
  • Vær forsiktig når boring og kutte aluminium. Det er best å punktere og kutte på en flat overflate med verktøy utformet for aluminium.