Bruksområder for Agave stilker

February 22

Bruksområder for Agave stilker

Ca 200 forskjellige arter av agave planter er anerkjent. De fleste agave-planter er bushlike planter som består av tykk og stiv blader. Bare noen agave planter produserer blomster. Stilkene agave planter tjene en rekke formål, herunder baser for mat, drikke og musikkinstrumenter.

Aguamiel

Aguamiel er en søt, sappy juice produsert av agave planter. Aguamiel er Hentet fra stilker av en agave plante. Planter trenger vanligvis å vokse i syv eller åtte år før de produserer aguamiel. Når ananas utseende membran i anlegget agave begynner å svulme, kan aguamiel trekkes ut. Når ekstrahert, er aguamiel brukt som et søtningsmiddel eller gjæret for å lage eddik eller en alkoholholdig brennevin kalt pulque. Pulque er vanligvis destillert i mescal eller tequila.

Stekt stilker

Steking agave anlegget stalks gir mat, samt ingrediens til bruk i en rekke retter. Steking stilkene gir en søt og hardfør måltid. Eller du kan bruke stekt agave stilkene i supper, stuinger og salater. De kan også marinert og stekt for å gi ytterligere smaken. Konsistens er stekt asparges eller kaktus.

Didgeridoos

Didgeridoos er ofte laget av tørkede agave plante stilkene. Didgeridoos er et instrument som brukes til å produsere lav, summende vibrasjoner. Agave stilkene er tørket, så uthult for å tillate luft passere dem. Folk spiller didgeridoos med sin munn å produsere en konstant lyd. Noen didgeridoos er dobbelt så høye som spilles. Hver didgeridoo er litt annerledes på grunn av forskjellige størrelser og former av agave stilkene.