Bruke en snekker Planer

January 10

Bruke en snekker Planer

Det er mange bruksområder for snekker. Det er primært brukes til flyet kantene på platene når de er kuttet med en SAG. Trim snekkere bruk bærbar jointers å rydde opp kantene og begrense eller taper styrene som må passe tett til windows, vegger eller andre objekter. Snekker vil også kutte en skråkant på kanten av et bord, som er nyttig når du lager dør og vindu jambs.

Instruksjoner

Installasjonsprogrammet

•Still snekker gjerdet plassen til tabellen. Dette gjøres ved å plassere en firkant på bordet og mot gjerdet. De fleste jointers har en knott eller å justere. Løsne håndtaket, justere gjerdet og stram håndtaket igjen.

•Still arbeidsdybde ved å slå posis. Det kan være en knapp som låser opp den justerbare siden av tabellen og en annen knapp som viser for å sette dybde på kuttet. Høyden på tabellen ved angir dybden til kuttet. De du bør alltid ta av på en gang er ca 1/16 av en tomme.

• Kjør et stykke tre gjennom snekker slik at retning av korn vinkler ned fra toppen til bunnen av brettet. Hvis korn er reversert eller peker oppover, kunne bladet rive av tre eller gjør et. Sjekk kanten på brettet med en firkant kontrollere at gjerdet er satt i en 90-graders vinkel i tabellen. Juster dybde kuttet.

Planende tre

•Hold kanten av styret flatt på bordet og tett mot gjerdet.

•Skyv styret til knivbladene. Holde presset på brettet slik at tabellen ut feed og kanten på brettet holde kontakt. For små lager, kan du bruke en push pinne eller push pad for å holde hender ut av fare. Løft hånden din som du flytter nær bladet, og forstå det igjen bare forbi knivene, når dine hender er ut av fare.

•Overflate kuttet ved å holde styret mot tabellen ut feed. Vær forsiktig her. Vekten av styret kan løfte bakenden av knivbladene, forårsaker ujevn slutt.