Bruke en hånd makt Planer

April 28

Makt høvler er fantastisk små enheter som flytter arbeid langs raskt og enkelt når du arbeider med slike ting som dekk og remodeling jobber. Akkurat som en manuell planer, dette fly eller jevner tre av barbering av nok til å gjøre en jevnt jevn og flat overflate. Tenk på det som en tre barbermaskin eller en enkel sliping verktøyet. Det kan ta en vindskjev kant av en dør og gjøre den funksjonell igjen eller det kan rette ut et stykke tre så som sheetrock vil gå på flat. Dette er veldig hendig verktøy for de som liker å jobbe rundt huset.

Instruksjoner

•Understand hva makt høvler kan gjøre. Du kan bruke dem til å jevne ut kantene på alle typer av tre eller skråkant (lage en kutt for en felles som ikke er 45 grader) døren kanter. De nivå innramming trelast og chamfer (gjøre en 45 graders vinkel i) rekkverk og scribe (mark eller score) skap eller benkeplater og taper og forme tre trim. De er et meget enkelt verktøy å bruke og de sparer mye tid, men som med alle verktøyet, du trenger å bruke litt praksis tid før du bruke dette på et reelt prosjekt.

•Know hvordan drive høvler arbeid. De har som er montert på en kutter hode som spinner på ca 20 000 rpm. Planer sitter på en eneste plate, også kalt en sko, og foran og bak sko kan justeres. Forskjellen mellom disse skoene bestemmer hvor mye tre er tatt av når den brukes. Det er et front grep som justerer sko og så angir dybden til kuttet. En makt planer kan fjerne fra spor av tre 1/64 tomme til 1/8 tomme med hvert passerer.

•Know hvordan å bruke makt planer. Som med mange Trebearbeiding og makt verktøy, ligger nøkkelen til bruker dette med hell i holder og propelling det sammen med riktig mengde press. Trykket er den viktigste dynamiske brukes. Stå i en posisjon som du kan bo i mens du tar et pass med planer. Hvis du bevege din vekt, vil du gå trykket. Angi foran skoene til planer på skogen før du slår den på. Starte den opp, gi den et sekund å komme opp til full fart og skyv det jevnt med jevnt trykk langs skogen. Holde presset på foran knotten og håndtak slik at du ikke huljern veden dypere på ett sted enn andre. Pass på å holde trykket jevn som foran skoen kjører på slutten av treet.

•Endre bladene når de begynner å virke kjedelig. Du ønsker ikke å vente til de er røyking eller kaste opp pulver. Hvis du skjerpe eller bytte av kniver, gjøre dem begge sammen som de slitasje og erstatter bare ettall ville gi deg en ujevn kuttet. Koble verktøyet før du berører bladene. Pass på å montere dem helt etter gauge baser som kommer med dem.. Dette fortelle deg nøyaktig hvordan du setter dem i riktig posisjon.

•Know trygt deaktivere planer. Når du slår av din planer sette den ned på tre blokk og venter kutter hodet å slutte å spinne. Hver gang du bruker dette, sjekk festebolter til er fortsatt fin og stram. Husk din vernebriller eller briller. Tre barbering kan fly over. Når du får taket på dette, gå du ikke noen gang tilbake til planlegging for hånd.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid jevnt trykk og en komfortabel holdning når du bruker en makt planer. Dette er de to viktigste ingrediensene for en godt utført jobb.
  • Ikke fastsatt planer på noe annet enn en ekstra blokk av tre som kutteren tar litt tid å slutte å spinne.