Bruk av Saguaro kaktus etter det dør

August 7

Bruk av Saguaro kaktus etter det dør

Saguaro kaktus, vitenskapelig kalles Carnegiea sypress, er en ikoniske anlegg representant i sørvest og nordlige Mexico. Disse anleggene, godt tilpasset i ørkenen betingelsene for høy temperatur og lite nedbør, kan brukes til en rekke formål. Selv etter en kaktus dør, kan sin woodlike ribber og calloused støvler gjengis nyttig.

Byggematerialer

Saguaro ribbeina har brukt til å gjøre tau og daub husvegger. Disse deler av død saguaro stammer er sterk, men lett nok som en taktekking materiale på stein strukturer.

Drivstoff og brann-Start

Død saguaro kaktus kan brukes som drivstoff brannene, spesielt friksjon branner. Saguaro ribbeina også gi passende for bowdrill sett. Sett består av spindler og fireboards av ribben, som brukes i kombinasjon med en tre bue og bowstring vanskelig kontakt som er arbeidet riktig for å starte knusk i brann.

Saguaro frukt høsting verktøyet

Fruktene som utvikler på levende saguaro kaktus årlig høstes tradisjonelt med et verktøy laget av saguaro ribber som består av lange biter og en crosspiece.

Splinter og Canes

Woody saguaro ribbeina har vært brukt som Splinter for beinbrudd. Ribbeina er også egnet for bruk som canes eller staver.

Dekorere og møbler

Saguaro kaktus ribbeina innlemmet i Hjem dekorasjoner og møbler. Indianere brukte ribbeina for å gjøre deler av babyens vugger. Støvlene fra saguaro, calloused strukturer som danner rundt hull gjort av hekkende fugler å hindre vanntap av, kan brukes som beholdere.

Betraktninger

Alle som er interessert i å høste saguaro, føderalt beskyttet art, fra offentlige landområder bør kontakte sitt lokale Bureau of Land Management og sjekke bestemt lovene gjelder region. I Arizona for eksempel kan saguaro ribber som er ned og død høstes bare for personlig bruk. Årlig beløp er begrenset til hva en person kan manuelt bære på bilen i en belastning.