Bruk av Pink Lady tøffelen anlegget

January 22

Bruk av Pink Lady tøffelen anlegget

Lady's tøffelen orkideer vokser innfødt til nordøstlige USA, og ifølge Native Tech, får sitt navn fra moccasin-formet blomst dyrket på slutten av sin stilken. Indianerne verdsatt denne blomsten for sine medisinske bruksområder, som gjorde det tidlig amerikansk colonisists. Når tørket og nedsenket som te, lady's tøffelen lindrer en rekke kroppslige plager og i 2011, brukes fortsatt i holistisk og urtemedisin.

Koloniale bruker

Når kolonister begynte ankom den nye verden, måtte de erstatte noen av deres felles England-baserte urtemedisiner med planter som var lettere tilgjengelig. Ifølge urter 2000 var en av disse erstatningene lady's slipper rot for vendelrot. Kvinner og barn i Europa tok vendelrot te å roe deres nerver; kolonistene oppdaget at lady's slipper rot fikk en lignende effekt. På midten av 1800-tallet foreskrevet amerikanske leger lady's tøffelen for hysteria og epilepsi i tillegg frazzled nerver og hodepine.

Moderne bruker

Moderne herbalists, urter 2000 og Helsebiblioteket, foreskrive lady's tøffelen primært for søvnløshet og angst. Det kan også hjelpe behandle hodepine, som det gjorde i koloni-Amerika, og kan være mild behandling for depresjon og panikkanfall. Siden lady's tøffelen er beskyttet i enkelte deler av verden, for eksempel Storbritannia, er det brukes med måte i de fleste herbalist praksis.

Forbruk

For å brygge ditt eget lady's tøffelen infusjon, legge til ca 1 tsp. tørkede røtter 8 oz kokende vann. La blandingen bratt for 10 til 15 minutter og blidgjøre du ønsker. Brygge kan smake svært bitter, så kan du legge til et par skjeer av honning, agave nektar eller en annen favoritt søtningsmiddel.

Lady's tøffelen kommer også i skjr form, det er et svært konsentrert destillat av urter. Siden skjær er så konsentrert, bare dryppe ca 3ml av skjr i varmt vann.

Dosering

Ifølge urter 2000, kan du ta en kopp lady's tøffelen te behov hele dagen. Infusjonen er giftig, men du bør alltid konsultere legen din eller en lisensiert herbalist før dosering selv med urter.

Du kan nyte skjr tre ganger om dagen. Igjen, konsultere legen din før dosering selv med skjær.