Brasilianske blomster som blomstrer om natten

July 18

Brasilianske blomster som blomstrer om natten

Natt-blomstrer blomster er en hemmelig fryd. Mens du går gjennom hagen på kvelden, er disse blomstene bare åpne opp, spre sin skjønnhet og sin duft rundt hagen. Mange av dem er pollinated av natten dyr som sommerfugler og biller, det er derfor de åpne i kveld. Hvis du bor i et varmt og fuktig sted, kan du prøve voksende natt-blomstrer brasilianske blomster i hagen din.

Natt-blomstrer Jasmine

Natt-blomstrer jasmine (Cestrum nocturnum) er en ganske ubestemmelig plante. Det vokser å være ca 15 fot høye og vind sin tynne stengler og hårete blader oppover. Hva er virkelig imponerende om natt-blomstrer jasmine er duften av sine blomster. Duften er søt og nesten tunge. Oljer fra dette anlegget brukes i aromaterapi og bad oljer. Siden dette anlegget bor i mørkere regnskogen miljøer, kan de som bor i kalde steder ofte nyte det innendørs. Det krever ikke mye lys.

Angel's trompet

Angel's trompet (Brugmansia suaveolens) er store, hengende natt-blomstrer blomster som vokser på en busk. De har en søt og delikat duft. Bush selv er ganske vakkert, siden det dekkes helt av store hvite blomster.

Busk vokser i sørøstlige Brasil, men har bli naturalisert gjennom mye i Sør- og mellom-Amerika.

Vær i forkant at noen steder har forbudt dette anlegget den giftige naturen.

Prescottia orkideer

Prescottia orkideer også hagl fra sørøstlige Brasil. De er pollinated av møll på kvelden. Slekten av orkideer inneholder 24 arter av orkideer. Prescottia orkideer finnes i naturen fra Florida til Argentina. Som de fleste av orkidé i verden, disse artene pleier å ha mindre blomster og er ikke prangende husholdning orkideer.