Bør jeg plukke visnet blomster på min Orchid?

September 3

Fjerne blomst

Flere faktorer kan forårsake orkideer å vil.. Generelt det skyldes plutselige temperatur endringer eller tilstedeværelse av ethyl gass (fra moden frukt eller komfyren), advarer Orchid.com. Plukke visnet blomst og endre anlegget temperaturer eller plassering for å beskytte andre blomstrer og knopper fra wilting.

Blomster er brukt

Hvis din Orchids blomster har alle visnet men anlegget er ellers friske, med tykk, grønne blader som ikke er krøllete eller hengende, ikke plukke visnet blomster - er det på tide å kutte gamle blomsten og vente til rebloom. I stedet, kutt stammen høyt, rett ovenfor en "node" (liten bump på stammen) og like nedenfor det laveste blomst, råder vakre orkideer.

Bunnlinjen

Hvis en blomst wilts raskt (i dager), deretter påvirker noe i miljøet anlegget. Du bør plukke visnet blomst og endre betingelsene. Hvis blomsten har blomstret de siste tre til fire måneder, og anlegget forblir ellers friske blomster er brukt og stammen må kutte. Avhengig av orkideer, og med litt omsorg, det vil rebloom en gang i året, flere ganger i året eller kontinuerlig, sier Orchids.com.