Bør du sprekk House Windows for en orkan?

December 16

Per definisjon er en orkan en kraftig tropisk storm som vindhastigheter overskrider 74 miles per time for en lengre periode. Disse stormer starter og få momentum varmt havvann, men de venture ofte fra deres vannaktig vidder på land. Når en orkan treffer land, kan det ha ødeleggende virkninger. Det er mange ting som folk hvem er uheldig nok til å finne sine hjem inne forbindelsesveien av en orkan kan gjøre for å redusere effekten av stormen.

Hva ikke å gjøre

I år har det blitt rapportert at folk bør sprekk deres Vinduer under en orkan å hindre skade deres hus. Velmenende mennesker som ga dette rådet fortalte huseiere som sprengning deres Vinduer ville tillate presset for å utjevne og minimere skaden å huset. Dette rådet, men har siden blitt bevist for å være uklokt. Nå anbefaler respekterte organer som National Weather Service huseiere å holde vinduene lukket tett. Autoriteter på emnet godtar nå som sprekker windows kan faktisk gjøre mer skade enn godt. Vind under en orkan er aldri forutsigbare. De varierer stadig i intensitet og retning. Sprengning windows kan tillate enda lufttrykket å bygge hjemme som vinden pisk gjennom din bolig. Denne innestengte luften vil måtte flykte og kan alvorlig skade hjemme mens du finner en rømningsvei. Også kan cracking windows tillate mer rusk å angi ditt hjem og skade din eiendom. Foreløpig forskere er enige om at cracking windows under en orkan er foreldet råd som vil ikke bare ikke hjelpe forhindre skade, men kan faktisk føre til mer ødeleggelse.

Hva å gjøre

I stedet for cracking windows, bør du lukker dem eller styre dem for å beskytte hjemmet ditt fra vind og flygende rusk som ofte følger en orkan. Hvis du bor i en orkan-utsatt område, kan du få spesielle orkan-resistente skodder som er laget for å stå opp til de sterke orkan. Et annet alternativ for samvittighetsfull hus er støtsikker windows-installasjonen. Disse vinduene, som ser det samme som tradisjonelle Vinduer, er mer i stand til å tåle vind og rusk. For å forhindre skade å din hjem så langt som mulig under en orkan, bør målet være å lukke opp huset, ikke invitere vind i av åpne vinduer.