Blomster til anlegg i plantasjeeiere

August 14

Vokser blomstene i containere eller plantasjeeiere lager farge i hagen eller en liten plass, for eksempel et dekk eller uteplass. Plantasjeeiere brukes av begynnelsen gartnere som vil prøve ut en liten plass først, erfarne gartnere til å markere en spesiell plante og eldre personer med bevegelseshemninger.

Velge en Planter

Alle beholdere som holder jord og har drenering evnen kan brukes som en planter for blomsterplanter. Beholderen bør ikke være så stor at det er vanskelig å flytte når fylt med jord og planter eller så liten at plantene blir overfylt og har ikke plass til å vokse. Plantasjeeiere finnes i barnehage handel i en rekke farger og størrelser. Velg en planter som er halvparten av eventuell høyden på planter den inneholder.

Velge blomster til anlegget i plantasjeeiere

De beste blomstrende plantene til en typisk planter er ikke mer enn 12 til 18 inches høy. Høyere planter overvelde planter eller henge ned. Blomstrende planter som over på siden av beholderen er attraktive. Blomstrende planter passer for beholdere er: petunias, verbena, impatiens, fuchsia, dianthus, calendula, begonia, miniatyr snapdragons, dverg zinnia, dag lily, miniatyr dahlia, dverg solsikker, geranier, alyssum, periwinkle, påskeliljer, Hyasinter og miniatyr roser. Velg planter med lignende fuktighet og sollys krav for planting i samme container.

Plante planter i beholdere

Legge til ert grus eller noen steiner i beholderens bunnen før du legger til jord. Dette hindrer drenering hullene blir tilstoppet av komprimerte potting jord. Bruk nye potting jord fra en lukket beholder. Potting jord utsatt for utendørs forhold kan inneholde insekter egg eller sykdommen patogener. Fyll beholderen tre fjerdedeler full med potting jord og plante planter på samme nivå som i containere. Hvis beholderen er sett fra den ene siden, er høyere hurtigvoksende planter plantet i ryggen. Hvis beholderen er sett fra alle kanter, er høyere hurtigvoksende planter plantet i midten. De laveste voksende og gjennomgripende plantene er plantet på kanten av beholderen. La 1 plass mellom toppen av beholderen og toppen av jord. Legge et 1-tommers lag mulch over jorden og rundt plantene til å bevare fuktighet og opprette en uniform ser.

Beholder Plant Care

Vann planter ofte måtte holde jorda fuktig, men ikke våt. Hvis for mye vann legges, råtner røttene i varm og fuktig jord. Hvis lite legges plantene wilt. En gang i uken, vann tungt slik at vann renner gjennom planter og ut drenering hullene. Dette hjelper vaske akkumulert gjødsel salter gjennom jorden Fertilize beholderen ukentlig med en vannløselig gjødsel passende for beholder plantene utvannet til halv-styrke. Tidsbestemt utgitt detaljert gjødsel vanligvis vare ikke gjennom vekstsesongen, og full-styrke vannløselige gjødsel programmer kan brenne røttene av planter.