Blomster til anlegg i November

May 25

Blomster til anlegg i November

Hvis du har en hage og vil plante blomster selv om vinteren, er det viktig å vite hvilke blomster å plante i måneden November. Selv om været er mørkt og kaldt i November, finnes det noen blomsterfrø som vil trives i disse betingelsene. De fleste blomster som er plantet i November vil vise fargede kronblader og løvverk i begynnelsen av våren eller sommeren sesongen.

Clarkia

Clarkia blomstene har blader med krøllete kanter; blomstring er formet som en bjelle eller trompet. Clarkias vokser i nyanser av hvitt, rosa, rød og oransje, og vokse i November fordi de trives best når nettene er kult. Planten kan vokse til ca 3 fot høy i modenhet og bør plantes minst 15 inches hverandre. Blomster kan også bli kuttet for en vinter bukett hvis de er tatt fra bakken rett før de åpner, ifølge Michigan State University.

Stemorsblomster

The stemorsblomst er en biennalen plante som er ofte plantet som en årlig. De trives godt i kjølige dager høst sesongen. seedlings vil dø hvis de får for mye sol, ifølge Michigan State University. Hvis stemorsblomster er plantet i varmere årstider, krever de delvis skygge og en fuktighet-rik jord. Stemorsblomst frø spirer i 10 til 14 dager, og anlegget har flere Sorter, inkludert crown-serien som har lyse gul eller blå kronbladene og Fama stemorsblomster, som kan skryte av en rik oransje skygge.

Dianthus caryophyllus

Dianthus caryophyllus, kjent som carnation, er en urteaktig flerårig blomst som er ofte kategorisert i gruppen "rosa", en samling av blomster som vokser i synes nyanser av rosa. Denne typen carnation vokser i farger som laks og gul, samt medium rosa og rødt, og må godt drenert jord som er rik på næringsstoffer. Av carnation blomsten er en grayish grønn farge; blomstene blomstrer i begynnelsen av sommeren etter blir plantet i November.

Alyssoides

Alyssoides er årlige blomster som blomstrer i både sommer og høst, avhengig av når de er plantet. Plantene har lyse oransje, gul eller rød blomstrer, og kan vokse i delvis skygge, samt full sol. Alyssoides blomstene er mellom 1 og 2 føttene; Space frøene om en fot fra hverandre når planting. Bortsett fra å være en attraktiv hage funksjonen, er calendula også brukt til medisinske formål. Ifølge Web MD brukes ringblomst ekstrakt til å behandle sensitiv hud og forebygge muskel spasms, selv om tilstrekkelig medisinske bevis ikke er ennå tilgjengelig.

Alyssum

Alyssum blomster kan plantes i November som en årlig blomst; i sommerhalvåret er det mulig å plante alyssum å vokse som en flerårig. Klaser med blomster krone hver stamme av alyssum planten; blomster er ofte en ren hvit, men noen er farget med lilla eller rosa. Blomster trenger godt drenert jord å vokse og trives best i USDA hardførhet soner 3 til 9. Anlegget brukes vanligvis som en grense eller kant anlegg for hager, siden det er kort og blomstrer raskt.