Blomster som mener jeg savner deg

August 15

Blomster som mener jeg savner deg

Når du mangler noen, for eksempel en betydelig andre, hva bedre måte er det å vise henne at at hun blir tenkt på enn ved å sende en blomsterbukett levende, pen? Blomster kan trylle frem så mye følelser og kan lyse en persons dag sterkt. For personer som søker blomster som passer for å formidle enkel budskapet "Jeg savner deg", er ulike passende alternativer tilgjengelige.

Påske lilje omsorg

Påske lilje er fargerike hybrid liljer som kjennetegnes av sine søtt duftende dufter. Påske lilje har eksistert i 1978, når de ble opprettet av en Californian lily oppdretter. Blomstene ble kalt på grunn av deres oppover mot blomstrer. Påske lilje har en romantisk atmosfære på grunn av sine attraktive rosa, røde og hvite kronblader, og kan være svært nyttig å sende noen som en gripende "Jeg savner deg"-melding, på grunn av deres underliggende symbolikk som fartøy for ekte følelser og følelser.

Nelliker

Nelliker er vanlige "jeg savner du" blomster. Rosa og røde nelliker kan begge brukes. Rosa nelliker brukes ofte til å betegne konseptet at noen er uforglemmelig, mens røde nelliker symboliserer både beundring og mangler en annen. En søt og sentimental måte å tjene noen klar over at de er savnet er ved å sende et dusin carnations i en vase, enten de er alle røde, alle rosa eller blandet i sammen. Nelliker kjennetegnes av sine myke og søte dufter.

Hvite orkideer

Hvite orkideer er grasiøs blomster som symboliserer mange ulike konsepter, inkludert renhet og eleganse. Hvite orkideer gir en atmosfære av wistfulness og ensomhet, og derfor er velegnet som "Jeg savner du" blomster. Mottakeren av de hvite Orkidene kan også plassere blomster i en enkelt pott, og resultatet stadig bli minnet på de kjære som sendte ham eller henne blomster. Hvite orkideer er også veldig lett å omsorg for og vedlikeholde.

Kjære roser

Hva blomster kan være mer romantisk enn en klassisk rose? For en "Jeg savner du" rose, delikat og blek "kjæreste roses" er egnet på grunn av deres undervurdert og sakte romantisk Aura. Plasser fersken, krem og rosa kjæreste roser i en glassbolle boble og følge dem med noen eukalyptus. Denne ordningen skaper både en følelse av romantikk og ensomhet, med en dash av fest.