Blekemiddel til vann-forhold for rengjøring C-Diff

April 4

Clostridium difficile, bedre kjent som C. diff - er en bakterie som kan sak potensielt alvorlig fordøyelsesenzymer og intestinal problemer hos personer som er utsatt for det. Husholdningenes blekemiddel brukes ofte til å rense områder og objekter som antas å være forurenset med C. diff; Hvis du planlegger å gjøre det, er det viktig å lære de riktige forholdet mellom bleke vann både å sikre din egen sikkerhet og å garantere at området som behandles, er helt renovert.

Clostridium difficile

Clostridium difficile kan forårsake alt fra mindre fordøyelsesproblemer til alvorlig intestinal betennelser i mennesker. Bakterien er vanligvis fordelt i sykehus, sykehjem og liknende områder, slik at ansatte og pasienter i disse fasilitetene på et høyere risiko for infeksjon. Det anslås at C. diff infeksjoner koste medisinske fasiliteter $17.6 millioner til $51,5 millioner hver dag, så mange av disse anleggene har prioritert desinfiserende områder som antas å være forurenset med C. diff.

Blekemiddel og vann

Kontroller først at du kjøper en blekemiddel som er klassifisert av Environmental Protection Agency som kan drepe C. diff. (bakteriedrepende blekemidler vil liste på produktet merking forurensninger de er dugelig av mordene.) Den eksakte løsningen brukes til å rense et område som er forurenset med C. diff varierer noe på området som behandles, men de fleste tilfeller er en løsning av én-del blekemiddel til ni-deler vann vil gjøre utslaget.

Programmet Tips

Bruk alltid beskyttelse for hånd og øye for å unngå den bleike løsningen kommer i kontakt med din hud eller øyne. Bruk en ren klut, skrubber eller svamp å rengjøre området og Mette det helt med løsningen. Skrubbe området grundig, og la den til luften tørr. For gjentatt sanitations, endre løsningen ut daglig. Sørg for å deponere klær, sengetøy eller annet materiale som kan ha blitt smittet med C. diff. Hvis du ikke ønsker å kaste materialet helt, kan du bruke en pre-skylling syklus etterfulgt av en vanlig vask og tørr syklus, kanskje med en liten mengde blekemiddel lagt til vaskemaskinen for å sikre desinfisering.

Andre hensyn

På grunn av de betydelige pengesummer at C. diff infeksjoner koste helse-omsorg fasiliteter, mange av disse anleggene har egne regler og retningslinjer diktere hva å gjøre med et rom og med materialer som kan være forurenset med C. diff. alltid følge disse retningslinjene, spesielt de om håndtering av skitnet materialer og bruk av verneklær.