Bleach hardvedgulv etasje etterbehandling

June 7

Etasje bleking er den eneste måten å fjerne vanskelige flekker på overflaten av et tregulv. Bleking vil også lette tregulv for å legge lysstyrken til alle rom. Hvis du vil bleke gulv, sørg for å Følg instruksjonene nøyaktig og holde barna borte. Noen produsenter anbefaler ikke blekemiddel plasseringer for tregulv på grunn av den potensielle skaden til levetiden til gulvet.

Bleking materialer

Det finnes flere typer av løsninger for bleking etasjer. En blanding av ammoniakk og konsentrert Hydrogenperoksid er en av de mest brukte metodene. I tillegg brukes rødsprit og mineral brennevin å rengjøre veden før bleking. Klor og oksalsyre fungerer like bra på bleking som hydrogen peroxide. De fleste av disse materialene er hjemme forbedring eller maling butikker. I tillegg til disse blekemidler, sørg for at du kjøper noen gummihansker og vernebriller. Disse kjemikaliene er høylig giftig, og mange av dem vil spise bort huden Hvis løsningen blir på nakne hud.

Fullfør fjerning

For bleking for å være effektiv må den gamle finishen fjernes. Vanligvis er den beste måten å gjøre dette å bruke en kjemisk eller løsemiddelbasert finish remover. Pass på å finne en remover som er utformet for bruk på tregulv. Følg instruksjonene i fjerne mål og rengjør gulvet grundig. Bruk rødsprit etterfulgt av mineral ånder grundig. At gulvet tørke før du bruker bleking løsningen.

Bleking

Teste et lite område av gulvet å avgjøre hva sluttresultatet blir. Hvis du bruker metoden hydrogenperoksid, pensel ammoniakk på gulvet med en myk børste. La sitte i 10 minutter. Følg med et belegg av konsentrert peroxide. Dette må sitte i omtrent en time. Boblende oppstår. Hvis du bruker metodene syre eller klor av bleking, bruk ikke ammoniakk. Dette kan forårsake farlige gasser. Tillate den blekemidler å sitte i 30 minutter til en time. Skyll bort med vann. Tørke gulvet gjenta skylle i 20 minutter.

Etterbehandling

Når gulvet er tørr må gulvet slipes. Oppfølging med hva flekken og tetningsmasse du ønsker. Etasje bleking mer enn dobbelt så kan svekke fibrene i skogen.