Bisselboggier Green maskininstruksjoner

May 1

Den Bissell Green maskinen er en enhet som brukes til å oppdage ren ulike overflater som carpet og Møbeltapetsering hjemme eller i bilen. Det er to forskjellige størrelser av denne maskinen, kalt den store grønne og den lille grønne, men de vanligvis opererer på samme måte. De er raske og effektive rengjøringsmidler, men noen ganger en liten avklaring nødvendig for instruksjoner om hvordan du bruker dem..

Tørr vakuum

Green maskinen har flere funksjoner, hvorav inkluderer tørr støvsuging. Hvis du ønsker å tørke vakuum, kontroller at tanken selv er tørr. Så sjekk motoren for å sikre at det er rent. Dra tørr filterposen over ballrommet med kanten fanger på bunnen, så sette ballen på det opphevede området med ballrommet på over den.

Du vil ha et utvalg av tørr vakuum dyser, så etter fjerner aluminium klipp og gulvmunnstykke, knytte munnstykket av ditt valg. Sett røret i tanken og aktivere enheten. Du kan bruke enheten til tanken er halvfull når du trenger å tømme den.

Våt vakuum

For å bruke grønne maskinen som en våt vakuum, fjerne tørr filterposen hvis det er fremdeles der. Plassere ballen på hevet del av tanken igjen med byrået over det og legge røret i tanken. Bruk verktøyet bare gulvet for denne oppgaven.

Slå på bryteren vakuum inntaks men ikke pumpe bryteren eller spray bryteren. Området der du plassere enheten må være tørt; vakuum som vanlig. Hvis du er bare å plukke opp rent vann med vakuum, er det ikke nødvendig å bruke rengjøringsmiddel.

Dyp rengjøring tepper og møbeltrekk

Fyll på løsning med varmt vann fra springen etter noen rengjøring formel. Fylle det bare vannlinjen. Sett hetten på tett og erstatte løsning tanken tilbake til enheten. Deretter fjerne slangen helt fra lagring og plassere riktig rengjøring munnstykket på slutten, sørge for at det er godt festet.

Slått på, og hold spray utløse noen sekunder å starte spray. Heve munnstykket litt å se hvis spray kommer ut; Hvis ikke, må du kanskje justere løsning tanken. For vanskelige flekker, bruk en forbehandling. Sette flekkfjerner på stedet for 3 til 5 minutter før rengjøring. For dypere rengjøring, legger til ekstra press munnstykket og bruker turbo børste vedlegget til skitt som kan være malt til materialet.