Billig hvite blomster

October 29

Hvis du har en hvit innredning tema og vil legge til noen blomster å friske ting opp,'re du i hell i pengene avdeling. Enda mindre attraktive, vanligvis billig blomster ser bedre ut i hvitt. Enten du kjøper enkelt stamme nelliker eller stakk med hva du kan ta fra lokale matbutikk arrangement, handler lage flotte arrangementer fra billig hvite blomster om distribusjon og omforme.

Nelliker

Nelliker kan ikke være alle raseri i hver enkelt farge de kommer i, men hvite nelliker har klasse og eleganse. Sted tre eller fire nelliker ved ulike høyder i en liten, avlang vase. En lang stamme av farge lagt. En høy bittersøt kvist fungerer godt i ferier. Du kan plassere aksent stammen i vinkel slik at den hopper opp og over, gir fantastiske form.

For en stilig carnation bukett, start med en carnation i midten og legge til andre i konsentriske sirkler. Dette fungerer best når nelliker er trimmet av blader og ekstra løvverk. Størrelsen på buketten skal forhold til vasen det vil bli satt i. Når det er stor nok, sammen med en liten sløyfe og plassert i en kort, liten vase. For en vinter "snøball" bukett, kan du se etter hvite, runde vaser.

Ekstra blomster

Blomstene er billigere når du må kjøpe mindre. Du kan fokusere på å plassere enkelt stammer i attraktive vaser som lange, tynne vinflasker. Du kan også bruke et klart glass, så lenge formen er proporsjonal med blomst. Skille en billig matbutikk bukett (med så mye hvitt i det som du kan få) og bare én eller to stammer i hver vase. Dette fungerer spesielt godt med mini roser, hvite calla liljer, tusenfryd og bruk pongpongen blomster. Du trenger ikke å bekymre deg om disse billig ser prisen, fordi hvit legger en glatt eleganse, og du er accentuating det med en lang, tynn form.

Du kan også legge variasjon med farget glass vaser. Plass den samme blomsten i høye blå, røde, grønne eller lilla vaser og kortere klart, gult eller rosa vaser, noe som fanger øyet.

Den falske typen

Når du ønsker en evig blomst for noen få dollar, kan du alltid gå faux. Mens noen faux blomster er svært dyrt, kan du finne andre for billige. Dessverre, disse er vanligvis urealistisk ser de på nærliggende rabatt butikken. Dette er imidlertid ikke alltid tilfellet med hvite blomster, siden de ikke har en kompleks nyanse som passer. Blomsten du velger, avhenger av hvor godt ser det ut til deg. Kvaliteten varierer med hvert valg. Det er best å forestille blomster uten alle at løvverk. De pleier å se mer realistisk snipped ren og samlet sammen, eller som en enkelt stamme.

Du kan lage din egen hvit, delikat blomster med et par klipp på noen skrivet eller innpakning vev.

Klipp ut en liten bud med noen kronblader og trykker det i midten. En limpistolen brukes deretter knytte blomstene til et nakent tre gren. Gjør det enkelt med en gren, gjøre en rekke personlige filialer i separate vaser eller gå for en stor avtale med dem alle sammen sammen.