Beste stauder skal Luke Suppressors

September 15

Beste stauder skal Luke Suppressors

Kontrollere ugress på eiendommen er en av de mest tidkrevende landskapsarbeid husarbeid. Plantevernmidler, mulching, plast barrierer og hånd-rykk kan alle brukes til å undertrykke heie og veksten av ugress i hagen og rundt planter. Bruker flerårige planter kan du bruke tett rotsystem fylle i områder og fungere som Luke suppressors i hagen din og under landskap planter.

Flerårige gress

Hurtigvoksende flerårig ornamenter golfbaner som rygrass eller zoysia gresset kan brukes til å dekke områdene rundt trær og busker å hindre etableringen av ugress. Når etablert, hjelper god torv vedlikehold for å undertrykke ugress i torv. Disse metodene omfatter regelmessig klipping for å hindre at ugress skal frø, vanlig gjødsling for å lage sunn gress planter og dypt men sjelden vanning å hindre døende gresset og påfølgende nakne områder. Hvis gresset blir tynn i områder, å nytt frø undertrykke etableringen av mange ugress. Energisk torv hindrer ugress etablering, ifølge University of Illinois. Det hindrer at ugressfrø få sollys og luft som er nødvendig for vekst.

Flerårig bakken dekker

Ifølge Utah State University, bunndekkende planter kan være svært effektiv i stimlet ut uakseptable ugress. Flerårig bakken dekker er lav vekst planter som vokser raskt og tett. Noen av disse bakken dekker som vince, euonymus og hosta kan også brukes i skyggefulle områder der andre planter ikke vil vokse. Sun-loving flerårig bakken dekker inkluderer campanula, ajuga og sedum. Oregon druen, periwinkle, wintercreeper, engelsk eføy og Lams øret fyller alle tett til å fortrenge mange ugress. Noen, som periwinkle og vinca, bærer attraktive blomster som vil forbedre ditt landskapsarbeid samtidig som undertrykker ugress vekst.

Flerårig pærer

Pære planter kan også brukes til å fortrenge marihuana planter. Pærer fortsette å spre seg og noen varianter, som crocus og Dagliljer, fylle raskt ut områder stimlet ut ugress. Når plantet tett sammen, vil flerårig pærer konkurrere med ugress for lys og vann ressursene de trenger å bli etablert.

Flerårige innfødte planter

En annen måte å undertrykke ugress i din hage eller liggende senger er å plante arter som er tilpasset til området. Når plantet og vedlikeholdt skikkelig, lokale planter som svart-eyed susan, bruker coneflower, California poppy, wild bergamot og Alun root sin overlevelsesferdigheter utviklet over hundrevis av år for å gi en tykk bunndekkende som hjelper for å undertrykke veksten av ugress.