Beste året planter for vindu bokser

May 28

Beste året planter for vindu bokser

Det er mange valg av planter for vindu bokser - noen er vokst for sine dufter mens andre brukes i kjøkken og bad. Å vite vekst vaner av ulike planter går langt i å gjøre en avgjørelse på hva planter er best for dine behov. Opprette lag av forskjellige vekst produserer en mer visuelt imponerende planting enn én art plantings. Det er mange planter som tilbyr året appell, med noen tilbyr eviggrønne bladverket til de som selv blomst i vinter.

Fioler

Voldsomhet er et godt valg for vindu bokser som de undemanding i deres omsorg behov og tilbyr sine dyrker masser av vakre blomster. Varierer i fargene hvit, gul, blå og lilla, gjør de tilpasse en plante mindre av en chore enn planter som blomstrer i en skygge. Velg hardfør fioler som buskete med mørk grønt løv og en stram vekst vane. Unngå leggy, gullig planter, som de er usunne.

Miniatyr og dverg bartre

Hvis de holdes trimmet og mulched med sine røtter beskyttet mot kulde, gjøre bartre interessant tillegg til en vindu ordning. Velge planter som har tette og små pinner som er fast knyttet til deres lemmer. En underplanting av en bakken klemmer anlegget vil hjelpe bartre å skille seg ut.

Snikende Jenny

Snikende Jenny er en lav vekst flerårig at når plantet i beholdere og holdt godt vannet, vil utslipp over kanten av potten for å opprette en foss av grønn eller gylne blader. De er lett å omsorg for og spre raskt for å fylle ut bare områder.

Snikende Charlie

Som snikende Jenny er snikende Charlie en lav vekst flerårig med en spredning vane. Bladene er som miniatyr versjoner av ivy og plantene produsere delikat mørk fiolett blomstrer. Når sunt, snikende Charlie har dype grønne blader og er kvalt i lilla blomster. Det vil også smitte over kanten av potter.

Mint

Mint er spesielt egnet for voksende i containere. Det er vanskelig og vanskelig å drepe samt raskt å spre og fyll ut bare områder (som er hvorfor fleste holde dem i beholdere). Mint svarer godt til konstant trimming å holde den i form. Hvis plantene har vært dyrket uten bruk av plantevernmidler eller andre farlige kjemikalier, gjøre stiklinger en fin tillegg til te og salater samt naturlig pust oppfrisket og gnager repellents.

Bittersøt Vines

Bittersøt vinrankene kan holdes trimmet til rimelig størrelse og gjøre gode valg for innramming windows. Bladene tilbyr vinteren interesse snu fra mørk grønn til oransje og gyllen gul. Moden kvinne vinstokker produsere (hvis plantet med a hann) store mengder briljant rød-oransje bær. Fugler verdsette bær som mye trengte vinteren mat.