Bakken forberedelse til et stort drivhus

August 4

Drivhus gulv kan være så enkelt som skitt og grus, eller så kompleks som betong med varme rør kjører gjennom den. Utarbeidelse av nettstedet hvor du skal bygge din drivhus er skreddersydd tilsvarende. God drenering og en plan overflate å gå og arbeide på er et felles behov for alle drivhus gulv. Dårlig drenering fører stående vann, som skaper en rekke insekter og sopp som kan vise seg skadelig planter eller til deg.

Tilberedning av grunnleggende

Bestem retningen til drivhuset å dra full nytte av solen i ditt område og sørge for at området er fra kilder av skyggen. Måle området hvor drivhuset vil hvile, og deretter nivå og glatt området og noen fot rundt perimeteren slik at du kan arbeide rundt og på utsiden av drivhuset. For et stort drivhus, vil dette kreve noen jord flytting utstyr og noen som vet hvordan å gradere en byggeplass.

Skitt gulv

Skitt etasjer, spesielt når dekket med flere inches av grus, er langt den mest tilgivende og en felles løsning i varme-klima veksthus. Hvis du planlegger en skitt gulv, ta litt vare for å sikre god drenering---området som dekkes av drivhuset bør ikke være lavere enn området utenfor. Ideelt sett skal interiør gulvet være litt høyere enn skitt utenfor og litt skrå å hindre stående vann fra samler inne. Jord bør være lett komprimert, slik at den er stabil, men fortsatt i stand til å absorbere og behandle overflødig vann ut av klimagasser gulvet.

Foretatt gulv

Noen ganger er det mer ønskelig å har rammet tre eller betong gulv---klimakontroll, stabilitet eller pest eksklusjon, for eksempel---i så fall kan du være mindre bekymret for høyden av interiør jord. Det er viktig når du forbereder for et betonggulv at jord det hvile på er godt komprimert, eller det kan skifte og sprekk din betong. Hvis du planlegger i-gulvvarme eller drenering, gjør det et poeng å grundig gjennom produsentens instruksjoner for forberedelse og installasjon. Det er lite rom for feil med slike systemer.

Høy tunneler

Hvis du vurderer kommersiell skala vokser under rudimentære drivhus stil strukturer kalt "høy tunneler", vil din forberedelser være mye som de for en skitt gulv, bortsett fra at du bør unngå komprimering jord på alle. Høy tunnelen voksende metoden er egentlig det samme som et felt eller hage vokser som gjøres direkte i jord. Den viktigste forskjellen er at en overhead rammen gir den bonde eller gartner å plassere sjattering klut eller beskyttende plast over avlingen å forlenge vekstsesongen eller forbedre produksjonen. Når området er nivå, forberede jord som en hage prosjekt.