Bakgården foss ideer

February 13

Bakgården foss ideer

Opprette en beroligende foss som midtpunktet i din bakgård landskapsarbeid med river rock, kobber rør eller akryl. Enten du bygger en litt forhøyet foss som del av en elveleiet, et vindu med vann eller en akryl foss dekket av en fargerik mosaikk, vil hagen din aldri bli det samme.

Skrå foss

Vurdere en gradvis skrånende foss på hodet av en elveleiet for bakgårder som har en naturlig helling. Svingete elveleiet kan forsvinne inn i skogen eller blandet inn i landskapet. Høyden på fossen kan være så lavt som 2 til 3 fot i begynnelsen av en gradvis skråning som strekker seg til elvesteiner fôr elveleiet. Elvesteiner dekker delvis reservoaret i bunnen av fossen. Du kan kjøpe en preformed grunnlaget for din fossen, eller du kan bygge den med store steiner tilsvarer river rock. Vannet fra fossen vil ikke mate ned i elveleiet; det vil bli resirkulert sikkerhetskopiere fossen av en pumpe og plast slangen. Regnvann vil samle og kjøre nedover elveleiet, noe som gjør det til et vakkert løsning drenering problemer i bakgården. Grøften for elveleiet kan være grunt, men bør ha en merkbar dukkert når steinene er på plass. Linje grøften med plast tjern rutefly før du dekker det med rock gjøre elveleiet.

Foss-vinduet

Opprette et vindu vann som focal punkt ved siden av din bakgården gårdsplass. Du kan bruke en planter, en preformed tjern rutefly eller liner plater for din reservoaret. Grave et hull ved siden av terrassen og begrave reservoaret eller stå planter på terrassen. Reservoaret bør være minst like bred som vinduet fossen. Det er enkelt å lage et foss vindu med husholdning rørleggerarbeid forsyninger. Du kan gjøre omkretsen av vinduet med 2 tommers PVC rør eller kobber rør, sammen i form av en U eller tre sider av et rektangel. Kurven i U eller midten beinet av rektangelet vil være toppen av vann veggen og må hull du kan lett bore med litt ¼-tommers eller ½-tommers. De to lengste sidene av din waterfall vil sitte i reservoaret med vannpumpe. Plast slangen går fra pumpen opp en side av rammen, regi vannet til toppen. Blokk innsiden av det andre benet slik at vannet ikke løp ned, men er tvunget gjennom hullene på toppen, oppretter et vindu vann.

Akryl foss

Stå et fossefall av en akryl ark i liten elvesteiner, skifer eller fargerik keramiske fliser mot en vegg eller gjerde i bakgården. Reservoaret kan være en dam eller en beholder, akkurat som en foss-vinduet. Fest steinene til side av akryl flytende spiker eller en annen vanntett limet. Du kan kjøre plast slangen fra pumpen opp på baksiden av akryl ark og la det flyte ut på toppen av fossen. Avhengig av bredde må du kanskje flere plast rør mate vann til toppen.