Bad trykk gjengestørrelser

December 19

Bad trykk gjengestørrelser

En bad trykk tråd, ofte referert til som en kran strålesamleren, er en liten brikke som er skrudd på en Baderom tappekran å spre vann effektivt. Strålesamleren styrer vannstrømmen for å unngå sprut eller bruker for mye vann. Gjengestørrelser bestemmes av den Unified nasjonal Standard, som skaper standarder for en rekke avløp beslag.

Typer

Tråden huset kommer i to typer: mannlige og kvinnelige. Tappekran bolig krever en av de to trådene. Tappekran huset er lett identifiserbar av dens utseende. Hvis kranen har tråder på utsiden, krever det bruk av en kvinnelig strålesamleren, som er festet på utsiden av kranen. Hvis kranen tråden ikke vises på utsiden, krever det en mannlig strålesamleren som er knyttet til innsiden av kranens bolig.

Størrelser

I USA, er det generelt to størrelser av tappekran bakgrunnsbilder med tråden inne i forsamlingen: vanlig og små. Den vanlige og små størrelsen er forskjellige for mannlige og kvinnelige boliger, på grunn av ulike typer montering. Den lille kvinnelige størrelsen er 3/4 tommers liten hannen er 13/16 inches. Vanlig mann er 15/16 tommers vanlige kvinnelige størrelsen er 55/64 tommers. Tappekran bakgrunnsbilder er tilgjengelige i forskjellige strømningshastigheter som slipper vann mer eller mindre gallons per minutt.

Tilgjengelighet

Tappekran bakgrunnsbilder er tilgjengelige i en rekke oppussing, generelle handelsvarer og avløp forsyne butikker. Delene er billig og generelt er priset under $5, avhengig av konstruksjonen. Tappekran bakgrunnsbilder kommer i en rekke typer, farger og utførelser å matche kranen din.

Vedlikehold

Tappekran bakgrunnsbilder installere ved å skru den på kranen. Delen erstattet ofte fordi den avgir mindre vann på grunn av hardt vann buildup på den. Hvis kranen strålesamleren er belagt med hardt skalere vann buildup eller lime, bare suge strålesamleren i hvit eddik i 10 til 20 minutter for å fjerne den. For å sikre optimal ytelse, suge kranen hodet i hvit eddik fjerne buildup på kranen. Dette kan gjøres ved hjelp av en liten, plast container fylt med hvit eddik og plassere den under kranen hodet til kranen hodet er neddykket i hvit eddik. For å unngå å holde plast beholderen mens det er dryppende, bruke gjør tape for å holde det på plass. Fest av maskeringstape til side i plast container og vikle den over kranen til den andre siden av plast beholderen slutte nok så kranen hodet er neddykket.