Bad som lukter stillestående vann

November 20

Det er enkelte steder der du ikke tankene lukter stillestående vann, som når du kommer over et tjern dekket i lily pads, omgitt av mosegrodde steiner. Hvis badet lukter stillestående vann, er det en advarsel om at du har en sopp problem i rommet.

Lukt

Badet har en lukt som stillestående vann i den, vil du se lukt på to måter. Først er å fange lukten når du er nær vask eller dusj renne. Lukten blir mindre intens når du kjører vann i avløpet, men returnerer det alltid. Den andre måten er hvis lukten er dag alle tiden og du ikke kan bli kvitt den ved å åpne et vindu, rennende vann eller aktivere avtrekksvifte.

Årsaker

Stillestående lukten skyldes mold eller mugg vokser på badet. Disse sopp vekster trives i fuktige miljøet i et bad. De kan vokse i avløp vasker og dusjer. De kan vokse omtrent alt annet i rommet også: på ruten, på håndklær på veggene og selv taket. I tillegg til å gjøre din badet lukter muggen, slipper mold og mugg sporer i luften som kan forårsake helseproblemer i din familie. Reaksjoner å støpe eksponering inkluderer hodepine, kløe øyne og hoste.

Løsninger

Bli kvitt soppen vil bli kvitt lukten, også. En stillestående lukt i et avløp, hell i 1/2 kopp bakepulver å fjerne lukt åpningen og røret. Vente 15 minutter, og hell i 1 kopp hydrogenperoksid å drepe sopp. La det sitte i en time før rennende vann i avløpet. For å kvitte seg med mold vokser på andre bad overflater, bland 1/2 kopp blekemiddel og 1 gallon av vann. Bruker en svamp, vaske bort alle mold og mugg. Bruk en fan tørke den rengjorte overflaten så raskt som mulig.

Betraktninger

Du kan forhindre mugg og lukten av stillestående vann tilbake til ditt hjem ved å redusere fuktighetsnivået i rommet. Kjøre en avtrekksvifte under og etter hver dusj, eller åpne et vindu for å puster dampende. Hvis mold vokser på en lapp større enn en fot plassen, kan du kontakte en mold Utbedring spesialist. Dette mye mold må tømmes av en profesjonell å sørge for at det ikke spre noe annet sted og sikre alle skade finnes.